eFotbal

Ševcům se po měsících nejistoty vrací do kádru Conde, na zlínské Letné pokračuje i Čanturišvili

Ševcům se po měsících nejistoty vrací do kádru Conde, na zlínské Letné pokračuje i Čanturišvili
Ševcům se po měsících nejistoty vrací do kádru Conde, na zlínské Letné pokračuje i ČanturišviliFlashscore
Zlín může po pár měsících opět počítat s dvacetiletým guinejským záložníkem Cheick Oumarem Condem, jemuž propadl pas a který se tak musel v průběhu minulé sezony vrátit zpět do rodné země.
Reklama
Reklama

Za návrat středopolaře s tržní cenou okolo 550 tisíc eur, na jehož gáži jsou údajně závislí i jeho další členové rodiny, vděčí Zlín i svému sekretáři Lukáši Pantálkovi, jenž byl ve spojení s policií i ambasádou.

"Řešil to skoro denně, byl koordinátorem celé akce. Zapojil se i majitel Zdeněk Červenka. Probíhalo to na dálku, nebylo to jednoduché. Cítil nejistotu. Nebylo snadné mu říkat, že za dva tři týdny budeme mít nějaké informace. Je velice rád, že je zpátky a že může pokračovat v tom, co nastartoval,“ přiznal Zdeněk Grygera, jehož vyjádření vyšlo na iSport.cz.

"Jsme rádi, že je zpátky. Pořád jsme s ním počítali. Jenom jsme nevěděli, kdy přesně to bude. Jeho pozici ve středu zálohy jsme neřešili,“ citoval web isport.blesk.cz slova generálního manažera Ševců.

I když se klient agenta Daniela Chrysostomeho připravoval individuálně, jeho fyzička i forma budou velkou otázkou. V Baťově městě jsou však optimisté. "Uvidíme, jak bude vypadat. Věřím, že se brzy vrátí v takové formě, jako byl předtím. Tihle kluci to mají dané od Boha. Nepotřebují tolik času na trénink jako my Evropané,“ přidal na stránkách Deníku sport funkcionář Fastavu.

Ve Zlíně bude mimochodem nakonec pokračovat i sedmadvacetiletý gruzínský záložník Vakho Čanturišvili, jenž hrál před příchodem do české ligy za Dinamo Tbilisi, Oleksandrii nebo Spartak Trnava. "Chtěl jít ven, ale dnes je situace na trhu jiná než dřív. Vyjednávali jsme s ním celé jaro a nakonec jsme se dohodli na podmínkách," uzavřel na stránkách sportu exreprezentant s klubovou minulostí v Ajaxu, Juventusu i Fulhamu.

Sima za Novákem a Özilem? Okolo sešívaného Senegalce začalo slídit i Fenerbahce

Zdroj: isport.blesk.cz