eFotbal

Silvestrovský žertík? Kdepak. Kapitán německé reprezentace ukončil rok kuriózním zraněním

Silvestrovský žertík? Kdepak. Kapitán německé reprezentace ukončil rok kuriózním zraněním
Silvestrovský žertík? Kdepak. Kapitán německé reprezentace ukončil rok kuriózním zraněnímFlashscore
Silvestr je dnem plným veselí a žertů. Když se v médiích objevily informace o kuriozním zranění kapitána německé reprezentace Ilkaye Gündogana, možná si leckdo mysleli, že jde jen o legraci. Jenže hráč katalánské Barcelony si moc radosti v závěru roku neužil, protože se zranil po pádu při silovém tréninku. Krvavý šrám na hlavě pak v nemocnici musely spravit čtyři stehy.
Reklama
Reklama

S nečekanou ozdobou vstoupí do roku 2024 německý reprezentant Gündogan. Jeho čelo ozdobilo několik stehů. Podle snímků zveřejněných listem „Mundo Deportivo“ musel hráč po pádu během silového tréninku dokonce vyhledat pomoc lékařů. Předpokládá se, že jde o zranění z kategorie lehčích a nebude mít zásadní dopad na zdraví zkušeného záložníka.

Ten by měl být připravený už na zápas španělské nejvyšší soutěže, kdy se Barcelona 4. ledna utká s Las Palmas. Katalánci touží prohnat vedoucí Real Madrid a určitě mají v plánu dostat se v tabulce před zatím druhou senzaci z Girony.

Kanonýr Lewandowski se konečně dočkal pochvaly. Skončí jeho neshody se španělskými novináři?

Pro Gündogana byla určitě povedenější první část roku, kdy získal tři trofeje s Manchesterem City. (výhra v Premier League, Lize mistrů i FA Cupu) Pak ale odešel za novou výzvou do Barcelony, která se zatím spíš hledá a bojuje s finančními problémy.

Kapitán německé reprezentace odehrál v této sezoně 18 zápasů La Ligy, během kterých vstřelil dva góly a připsal si tři asistence. Šestkrát nastoupil v Lize mistrů, kde připravil spoluhráčům tři branky. S německým národním týmem pak byla jeho bilance nejhorší. Němci vyhráli jen tři z jedenácti zápasů, což vyvolalo v zemi, která v roce 2024 Euro uspořádá, hodně negativních reakcí.