eFotbal

Síň slávy Premier League je bohatší o dva nové členy, které teď zastihnete v Derby County a Crystal Palace

Síň slávy Premier League je bohatší o dva nové členy, které teď zastihnete v Derby County a Crystal Palace
Síň slávy Premier League je bohatší o dva nové členy, které teď zastihnete v Derby County a Crystal PalaceFlashscore
Síň slávy v Premier League se tento týden rozrostla o nové dva členy s velmi poutavou minulostí v Manchesteru United, respektive Arsenalu.
Reklama
Reklama

Přijali byli jak druhý nejlepší kanonýr v historii anglické nejvyšší soutěže Wayne Rooney (36), tak kapitán posledního mistrovského týmu Arsenalu z ročníku 2003/2004 Patrick Vieira (45), jehož celek tehdy dokráčel k primátu bez ztráty kytičky.

"Ocenění si velmi vážím. Co si pamatuji, tak už jako malý kluk jsem Premier League sledoval a chtěl jsem se živit fotbalem, dávat góly a vyhrávat poháry," uvedl ve stručném prohlášení vítěz Ligy mistrů, který aktuálně šéfuje Derby County.

O devět let starší Francouz vyhrál v Londýně tituly v letech 1998, 2002 a 2004, s tím, že později reprezentoval také Manchester City. "Dostat se do společnosti nejlepších hráčů nejlepší ligy světa je velká věc. Jsem na to pyšný a pomohlo mi to si uvědomit, jak dobrý jsem býval," vzkázal sportem.cz citovaný manažer Crystal Palace, jenž v nedávné minulosti řídil i New York City FC.

Zatímco Derby je nyní v Championship na poslední čtyřiadvacáté pozici a hrají mu přímý pád do Legaue One, Crystal Palace je aktuálně dvanácté a sestupové starosti by mít nemělo.

Za každou cenu v centru pozornosti. Loučení se sudím Mikem Deanem

Zdroj: sport.cz