eFotbal

Skautské oddělení Baníku by mohl posílit otec Papadopulose. A v Ostravě má otevřené dveře i sama ikona Karviné...

Skautské oddělení Baníku by mohl posílit otec Papadopulose. A v Ostravě má otevřené dveře i sama ikona Karviné...
Skautské oddělení Baníku by mohl posílit otec Papadopulose. A v Ostravě má otevřené dveře i sama ikona Karviné...Flashscore
Není žádné tajemství, že poslední týdny byly na Bazalech poměrně krušné a nový sportovní ředitel Luděk Mikloško už v Ostravě sáhl k výměně hned několika trenérských pozic včetně odborníků na kondiční stránku.
Reklama
Reklama

V dohledné době by mohlo přijít na řadu vylepšení oddělení skautingu, ve kterém zeje po letním odchodu devětačtyřicetiletého Jiřího Balcárka nemalá díra.

A protože se šedesátiletý internacionál s dlouhou minulostí na ostrovech rád obklopuje experty, které dobře zná a jimž může stoprocentně věřit, jako nového pozorovatele láká jedno zajímavé jméno...

Je jím otec současné karvinské ofenzivní ikony Michala Papadopulose Tanas Papadopulos, jenž je právě teď zainteresován ve Sport Investu, což je agentura, kterou ve své době prošel také někdejší gólman West Hamu a Queens Park Rangers.

Papadopulos starší v minulosti působil například v Třinci, Baníku i Panathinaikosu Atény, kde však moc dlouho nevydržel a musel se předčasně vrátit zpět, s tím, že měl následně zastavenou činnost na dva roky.

"Dostal od Luďka nabídku pracovat výhradně pro Baník, v následujících dnech a týdnech by se mělo rozseknout, zda odejde ze současné práce právě na Bazaly, či zda zůstane," citoval své zdroje Deník Sport.

V budoucnu by se mimochodem mělo v Ostravě počítat právě také s jeho sedmatřicetiletým potomkem, který nyní v barvách MFK usiluje o návrat do FORTUNA:LIGY. Šestinásobný reprezentant Česka, který v klubu působil řadu let jako mládežník, ja by se mohl odebrat do služeb Baníku hned po ukončení profi kariéry.

Nabídka Mikloška zůstala nevyužita a to samé platí pro vábení z Vysočiny. Baránek by se měl vydat za Svědíkem