eFotbal

Skóruje opět proti „svým“? Mám velkou motivaci jim titul sebrat, netají se Frýdek

Skóruje opět proti „svým“? Mám velkou motivaci jim titul sebrat, netají se Frýdek
Skóruje opět proti „svým“? Mám velkou motivaci jim titul sebrat, netají se FrýdekFlashscore
Christian Frýdek působí pod Ještědem už druhou sezonu a proti Spartě má výbornou bilanci. V posledních dvou utkání jí totiž pokaždé dokázal vstřelit branku. Odchovanec letenského celku se však netají tím, že by se do Sparty jednou rád vrátil.
Reklama
Reklama

Nyní však Frýdka čeká poslední ligový duel v základní části právě proti pražské Spartě. „Každý zápas se Spartou je pro mě speciální. Ale nejen pro mě. Přijede spousta lidí, bude tady výborná atmosféra a všichni se chceme proti Spartě, Slavii i Plzni ukázat. Ale je pravda, že pro mě tohle platí dvojnásob. Na každý zápas se Spartou se vždy těším a mám extra motivaci jim ukázat jim, že za ni jednou můžu hrát,“ uvedl Frýdek pro server sport.cz.

Sparta má se Slavii shodně 65 bodů a boj o titul bude až do posledních kol. „O to větší motivaci budu mít jim ho sebrat,“ smál se čtyřiadvacetiletý záložník, jenž prošel sparťanskou mládeží.

Vykartovaný Ladislav Krejčí bude Spartě hodně chybět. „Každý zápas ukazuje, že je správným lídrem, bere na sebe penalty v těžkých momentech, je to kapitán Sparty. Ale nejen Krejda, asi budou postrádat i zraněného Sörensena a Čvančaru. Zelený je taky vykartovaný. Všichni jsou kvalitní hráči, kteří patří do základu,“ dodal pro sport.cz Frýdek.