eFotbal

Škrtel si prý vybral nejlepší klub na Slovensku s nejlepšími fanoušky. Dotazy na něj bude mít i trenér...

Škrtel si prý vybral nejlepší klub na Slovensku s nejlepšími fanoušky. Dotazy na něj bude mít i trenér...
Škrtel si prý vybral nejlepší klub na Slovensku s nejlepšími fanoušky. Dotazy na něj bude mít i trenér...Flashscore
Spartak Trnava, který momentálně drží druhé místo v tabulce, sice porazil v rámci slovenské ligy ViOn Zlaté Moravce, nicméně hlavní událostí dne bylo slavnostní představení nové posily, kterou se stal podle očekávaní Martin Škrtel.
Reklama
Reklama

"Jsme rádi, že k nám přišel tak kvalitní hráč. V Trnavě trénovalo hodně kvalitních fotbalistů, ale asi nikdy tu nebyl hráč s takovou historií. Martin si vybral klub, jehož fanouškem byl odmalička. Je to trochu jiný klub, než jiné na Slovensku. Zápasy Trnavy vždy mají nějakou emoci a jiskru. Myslím, že si Martin vybral nejlepší klub na Slovensku, s nejlepšími fanoušky a ten dres mu sluší. Věříme, že nám taková persona pomůže nejen na trávníku, ale i v kabině. Cíle do sezony se nemění - pohárová Evropa, o titulu nemluvíme," pronesl na fcspartaktrnava.com mladý kouč Michal Gašparík, jenž mimo jiné vede i Čecha Filipa Twardzika, jenž se dříve pral v barvách Celtiku, Boltonu, Vítkovic nebo Karviné.

Od Škrtela bude nasávat informace také sám bývalý stratég Seredě. "Kdo by nechtěl jeho zkušenosti? Určitě budu i já mít různé dotazy, protože ho trénovali dobří trenéři a chci si rozšířit vědomosti a mít jiné fotbalové varianty. Jinak s ním budu fungovat jako s ostatními. S více fotbalisty jsem ještě hrával, tykáme si a nemyslím si, že by to byla nějaká překážka. Nastoupil jsem v lize i proti Martinovi. Pamatuji si ho, když začínal jako velký talent v Trenčíně. On zmínil Prievidzu, kde chodil na ligu jako malý kluk a já jsem tam měl svůj první ligový start," zavzpomínal Gašparík, jehož svěřence čeká za pár dní výjezd na hřiště Ružomberoku.

Kapitánem by měl být podle jeho názoru někdo z Trnavy a nic na tom nemění ani podpis slavného stopera s dlouhou minulostí v Liverpoolu. "Pokud by měl mít kapitánskou pásku hráč s nejlepší historií, tak by jednoznačně patřila Škrtelovi. V Trnavě je to ale teď tak, že pásku nosí Trnavčan a věřím, že s tím Martin nebude mít žádný problém," zakončil devětatřicetiletý kouč, jenž čerstvou akvizici poprvé povede v úterý.

Kvintet vysoce talentovaných hráčů, který promrhal svůj potenciál

Zdroj: fcspartaktrnava.com