eFotbal

Skvělá zpráva pro fanoušky United! Varane už je Rudým ďáblem, jak tučný měšec stál?

Skvělá zpráva pro fanoušky United! Varane už je Rudým ďáblem, jak tučný měšec stál?
Skvělá zpráva pro fanoušky United! Varane už je Rudým ďáblem, jak tučný měšec stál?Flashscore
Už je to uděláno, už je to hotovo. Defenzivu Manchesteru United vyztužila očekávaná posila, a to Argentinec z Realu Madrid Raphaël Varane. Osmadvacetiletý stoper se anglickému velkoklubu upsal na čtyři roky, vyjít ho měl na zhruba 1,3 miliardy korun.
Reklama
Reklama

Mluvilo se o tom celé léto, až na startu Premier Legaue se však nákladnou transakci podařilo uzavřít. A to k radosti faoušků United, kteří tak po útočníkovi Sanchovi vítají mezi svými další hvězdu světového formátu.

"Možnost odejít do Manchesteru a hrát Premier League se nedala odmítnout. Udělám všechno, abych byl součástí slavné klubové historie," uvedl Varane. Ten byl oficiálně představen jako posila před dnešním utkáním s Leedsem, které sledoval pozorně z tribuny. 

S Bílým baletem vyhrál teto skvělý obránce dohromady hned 18 trofejí, po minulé sezoně však otevřeně zahořel po nové výzvě. "Mluvil jsem s manažerem a vím, k jakému pokroku tu v posledních letech došlo. Chci dopomoci k dalším úspěchům," ubezpečil fanoušky muž, jenž se stal už třetí letní posilou United.