eFotbal

Slavia má před Duklou v přípravě i hráče z rezervy. Je možné, že se někteří objeví v základu, avizuje Köstl

Slavia má před Duklou v přípravě i hráče z rezervy.  Je možné, že se někteří objeví v základu, avizuje Köstl
Slavia má před Duklou v přípravě i hráče z rezervy. Je možné, že se někteří objeví v základu, avizuje KöstlFlashscore
Slávisté mají před sebou premiéru v tomto ročníku domácího poháru. V rámci třetího kola budou ve středu od 18:00 k zastižení na dejvické Julisce, kde je bude chtít zaskočit momentálně osmý celek F:NL, který už musel v rozběhlé sezoně strávit hned pět porážek.
Reklama
Reklama

Sešívaný tábor se na vstup do MOL Cupu moc těší. "Dukla je hodně slavný soupeř. I když se nehraje na úplně fotbalovém stadionu, tak věříme, že fanoušci udělají skvělou atmosféru. Hraje se v Praze, takže věříme, že jich přijde hodně nás podpořit," rozmlouval před dalším soutěžním vystoupením asistent Jaroslav Köstl, jehož názor publikoval web slavia.cz.

Nedávná vydřená výhra proti Mladé Boleslavi (2:1) i přes dlouhé oslabení by opět měla zvednout vršovické sebevědomí. "Může nám pomoct zápas s Boleslaví, kdy jsme si hrábli na dno a šli jsme až přes závit. Může nám to pomoct a nastartovat nás do tohohle důležitého týdne i těch ostatních. Těšíme se a věřím, že uděláme fanouškům radost."

Oba celky na sebe narazily ve stejné fázi MOL Cupu také v ročníku 2020/2021. V Edenu se tehdy radovalo sešívané "S" poměrem 4:1. Dukla však od té doby již dvakrát změnila hlavního trenéra a momentálně ji řídí velezkušený Petr Rada...

"Připravujeme se jako na každý ligový nebo evropský zápas. Máme o Dukle nasbírané informace. Od léta má nového trenéra, na což se všichni připravujeme a věříme, že budeme nachystaní tak, abychom to zvládli," doplnil dlouholetý spolupracovník Jindřicha Trpišovského.

Slávistický soupeř zatím v poháru přešel přes Libčany (3:1), které se pohybují v krajském přeboru a Hostouň (3:0), což je zástupce třetí ligy. Papírově by se však měl uprostřed týdne s pohárem rozloučit a pokud by se tak nestalo, byl by to obří šok...

"Chceme hrát další velké zápasy v poháru, víme, že o to stojí bojovat a je to dobrá šance k zisku trofeje. Potýkáme se se zdravotními problémy. Budeme se tým snažit poskládat tak, abychom dokázali postoupit. Jsou tady s námi hráči i z rezervy, je možné, že se někteří objeví v základní sestavě, to ještě budeme ladit na tréninku," avizoval Köstl.

Rozhodně to není tak, že by pro nás byla motivace porážet a zesměšňovat Limberského, ubezpečuje Loučka