eFotbal

Slavia se prý potřebuje opřít o silného útočníka, kterým byl v Plzni Beauguel či jakým je v Hradci Vašulín...

Slavia se prý potřebuje opřít o silného útočníka, kterým byl v Plzni Beauguel či jakým je v Hradci Vašulín...
Slavia se prý potřebuje opřít o silného útočníka, kterým byl v Plzni Beauguel či jakým je v Hradci Vašulín...Flashscore
To, že Hradec Hrálové skolí Slavii i podruhé za sebou, se ve fotbalovém prostředí nečekalo, nicméně stalo se a stalo se tak zaslouženě.
Reklama
Reklama

Po jasném postupu přes zástupce Gibraltaru ve druhém předkole Evropské konferenční ligy tak možná došlo v Edenu k mírnému vystřízlivění...

"Z pohledu kvality soupeř z Gibraltaru Slavii tak moc neprověřil. Teď na sešívané nastoupil zodpovědný Hradec a porazil ji podruhé v řadě. Stejným stylem jako na jaře, jen k tomu stačilo méně branek. Je sice začátek sezony, ale od Slavie mi tam chyběla energie, byla bez šťávy, pomalá. Možná na hráčích byl ještě vidět dopad tvrdé přípravy, ale stejně si měla s Votroky poradit," napsal ve svém sloupku pro sport.cz internacionál Jan Rajnoch.

Úřadující vicemistři vyšli v Mladé Boleslavi naprázdno a nic na tom nezměnili ani Jurečka s Usorem. "V útoku sešívaným chybí někdo, jako byl v Plzni Beauguel. Slavia se potřebuje opřít o silného útočníka, jakým byl v hradeckém dresu třeba Vašulín. Taky se na výsledku mohly podepsat změny v sestavě. Těch bylo až dost. Teď bude každopádně pro Trpišovského tým nejdůležitější zvládnout pohárový zápas s Panathinaikosem," podotkl na sport.cz kouř Motorletu B, jehož lze stále na trávnících zastihnout jak v barvách Realu TOP Praha, tak v dresu Jíloviště.

Panathinaikos během letní přípravy neprohrál a remizoval například s Watfordem či Bayerem Leverkusen, s tím, že během pěti duelů inkasoval pouze jednou. Skóre jako proti St Joseph's tak v žádném případě nehrozí.

Frýdek má určitě v hlavě, že by se jednou chtěl na Letnou vrátit. Podle Kozla to není úplně science fiction...

Zdroj: sport.cz