eFotbal

Slibuji vám, že tato nová sezona bude tím nejlepším, tvrdí zlínský navrátilec Conde. Kde dosud trénoval?

Slibuji vám, že tato nová sezona bude tím nejlepším, tvrdí zlínský navrátilec Conde. Kde dosud trénoval?
Slibuji vám, že tato nová sezona bude tím nejlepším, tvrdí zlínský navrátilec Conde. Kde dosud trénoval?Flashscore
Guinejský středopolař Cheick Oumar Conde (20), jenž byl před půl rokem spojován s oběma pražskými "S", je po čtyřech měsících opět na zlínský Letné a pod trenérem Janem Jelínkem absolvuje první tréninkové dávky před startem nového soutěžního ročníku 2021/2022.
Reklama
Reklama

"Kouče trochu znám z působení v juniorce, v úterý jsem už měl možnost se s ním pobavit, co ode mě očekává, mám z toho dobrý pocit. Chci poděkovat všem, kteří mně v této obtížné době pomáhali. Slibuji vám, že tato nová sezona bude tím nejlepším," pronesl po návratu na českou půdu perspektivní mladík, jenž byl ze země vyhoštěn kvůli prošlým dokladům v březnu. Nyní má vyřízené krátkodobé vízum a to dlouhodobé si v Dakaru vyzvedne do tří měsíců.

Návratu do kádru Ševců už se záložník, jenž oslaví co nevidět jednadvacáté narozeniny, nemohl dočkat. "Už jsem se těšil na spoluhráče. Pravidelně jsem byl v kontaktu s vedením klubu, ale i s Laminem Jawem, Youbou Dramem nebo Vakhem. Cítím se velmi dobře. Myslím si, že jsem připravený dostatečně, protože v Africe jsem trénoval každý den se svým bývalým klubem FC Sefuence," objasnil Conde, jehož slova nabídl web fcfastavzlin.cz.

A co názor zmíněného Jelínka? "Uvidíme, v jakém bude stavu. Co mám informaci, tak poctivě trénoval, ale jaká bude realita, se teprve ukáže. Nejprve si jej otestujeme," doplnil na fcfastavzlin.cz mladý stratég, který tak zatím netuší, zdali ho bude moci použít již v prvním kole proti mistrovské Slavii.

Ať už se tak stane, nebo ne (realizační tým bude jistě moudřejší po víkendové generálce proti druholigové Zbrojovce), jisté je, že od nové sezony dostane ve Zlíně nové číslo a sice šestku.

Slavia je namlsaná. Možná má až zbytečně moc útočníků, někoho se bude muset zbavit, míní Siegl

Zdroj: fcfastavzlin.cz