eFotbal

Slovácko ovládlo prvoligové ankety. Hráčem měsíce je Havlík, trenérem pak Svědík

Slovácko ovládlo prvoligové ankety. Hráčem měsíce je Havlík, trenérem pak Svědík
Slovácko ovládlo prvoligové ankety. Hráčem měsíce je Havlík, trenérem pak SvědíkFlashscore
Slovácko ovládlo anketu o hráče a trenéra měsíce v první lize. Za listopad zvítězil záložník Marek Havlík a mezi kouči triumfoval rovněž zástupce týmu z Uherského Hradiště Martin Svědík. Výsledky v tiskové zprávě zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA), která tradiční anketu pořádá.
Reklama
Reklama

Havlík v hlasování předčil křídelníka pražské Sparty Veljka Birmančeviče a olomouckého útočníka Lukáše Juliše. Osmadvacetiletý záložník dal v listopadu za tři kola tři branky a celkově má v tomto ročníku nejvyšší soutěže na kontě šest gólů.

Svědík v uplynulém měsíci se Slováckem neprohrál a v posledních dvou zápasech ho dovedl k vítězstvím 4:1 v Plzni a 2:0 nad Ostravou. Celek z Uherského Hradiště figuruje v neúplné tabulce na třetím místě. Devětačtyřicetiletý kouč, který je podle sázkových kanceláří aktuálně největším favoritem na post nového trenéra české reprezentace, porazil v listopadu teplického Zdenka Frťalu a Dána Briana Priskeho ze Sparty.

V anketě LFA určují novináři svými hlasy trojici adeptů na hráče a trenéra měsíce, z níž pak fanoušci vyberou vítěze obou kategorií. Za říjen zvítězili mladoboleslavský křídelník Vasil Kušej a slovenský kouč Karviné Juraj Jarábek.

Blíží se rošáda? Krejčí popřel jednání o odchodu ze Sparty, Letenští se už prý rozhlížejí po náhradě