eFotbal

Šmicer se nebavil s Gerrardem od kauzy v Glasgow: Jakmile se ale potkáme, tak je jasné, že to budeme mít v očích

Šmicer se nebavil s Gerrardem od kauzy v Glasgow: Jakmile se ale potkáme, tak je jasné, že to budeme mít v očích
Šmicer se nebavil s Gerrardem od kauzy v Glasgow: Jakmile se ale potkáme, tak je jasné, že to budeme mít v očíchFlashscore
Táhnoucí se kauza Slavia vs. Glasgow Rangers, respektive Ondřej Kúdela vs. Glen Kamara, ještě nebyla definitivně uzavřena a to ani po vypršení stoperova desetizápasového trestu.
Reklama
Reklama

Minimálně ne pro Vladimíra Šmicera, který s tím hodlá konfrontovat svého někdejšího spoluhráče z Anfield Roadn Stevena Gerrarda, jenž je manažerem Jezdců a v útrobách Ibrox Stadium měl mimo jiné tiše tolerovat fyzické napadení českého reprezentanta. Nehledě k dalším věcem, které se tehdy v rámci odvety vyřazovací fáze Evropské ligy přihodily...

Osmačtyřicetiletý spoluautor Fevoluce a zarytý slávista od té doby s o sedm let mladší legendou Liverpoolu nemluvil, ale protože kauzu nechtěl řešit po telefonu, počká si na osobní setkání, k němuž by mělo dojít v první polovině příštího měsíce.

"Od toho zápasu jsme spolu se Steviem nemluvili. Ani jsem mu nepsal, protože bychom se mohli dostat do nějakého sporu, což bych ani nechtěl. Myslím si ale, že se k tomu s Gerrardem časem vrátíme. 9. října hrajeme na Anfieldu zápas legend proti Manchesteru United, za pár dní odvetu na Old Trafford, a jakmile se potkáme, tak je jasné, že to budeme mít v očích,“ uvedl v podcastu "Angličan", který provozuje Jiří Hošek ze serveru seznamzpravy.cz.

A protože má v letošní fázi Evropské ligy úřadujícího šampiona skotské Premiership ve skupině pro změnu Sparta, je možné, dotyčné téma ještě určitě v průběhu podzimu zarezonuje nejednou.

Postaráme se o to, aby se v Anglii usadil, říká ředitel Brightonu o Simovi. Proč ho hned umístil do Championship?

Zdroj: seznamzpravy.cz