eFotbal

Současný Jablonec hraje jinak než dříve. I proto ty porodní bolesti, vysvětluje Kozel

Současný Jablonec hraje jinak než dříve. I proto ty porodní bolesti, vysvětluje Kozel
Současný Jablonec hraje jinak než dříve. I proto ty porodní bolesti, vysvětluje KozelFlashscore
Hráči Jablonce v úvodním utkání na soustředění v Itálii podlehli 2:3 rumunskému celku Botosani. Severočeši ve třetím přípravném zápase poprvé prohráli pod novým koučem Lubošem Kozlem.
Reklama
Reklama

Úvodní poločas skončil 2:2, za Jablonec se dvakrát prosadila letní posila David Puškáč, který se radoval po dvou prudkých hlavičkách.

Bývalý forvard Bohemians Praha 1905 už mimochodem předvedl dvougólové představení i v předešlé přípravě.

Rumunský tým, který se v minulé sezoně udržel v první lize až v baráži, rozhodl v 75. minutě po individuální akci Adamse Fridaye. 

[a href="/clanek-244994-Slavii-opusti-dalsi-zname-jmeno-Zajem-o-zkuseneho-utocnika-Van-Burena-maji-kluby-z-Ceska-i-ze-zahran.html" target="_blank"][b]Slavii opustí další známé jméno. Zájem o zkušeného útočníka Van Burena mají kluby z Česka i ze zahraničí

Podle Luboše Kozla toho nedělní zápas jeho realizačnímu týmu dost ukázal...

"Soupeř byl velmi nepříjemný, jeho rychlí hráči vepředu nám dělali problémy. První půle měla i přes velký slejvák kvalitu, remíza po něm byla zasloužená. Bohužel, v začátku druhé půle se nám zranil David Puškáč od té chvíle jsme ztratili sílu v ofenzívě. Zároveň jsme udělali dvě obrovské chyby v rozehrávce a jedna z nich skončila rozhodujícím gólem," posteskl si v rámci hodnocení pro fkjablonec.cz bývalý stratég Dukly, Baníku i sousedního Jablonce.

Podle nového šéfa jablonecké lavičky jde o zbytečnou porážku. "V této fázi ještě není výsledek ještě tak rozhodující. Ale takových chyb se musíme vyvarovat. Něco zkoušíme, hrajeme jinak než to mužstvo bylo asi zvyklé. Takže tam nějaké porodní bolesti jsou,“ doplnil Kozel.

Přípravné utkání ve Fulpmes (Itálie):FK Jablonec - Botosani (Rum.) 2:3 (2:2)

Branky: 14. a 41. Puškáč - 20. Tiganasu, 30. Mailat, 75. Friday.

Základní sestava Jablonce: Fendrich - Cedidla, Tekijaški, Štěpánek, Souček - Beran, Nebyla, Polidar, Kanakimana - Puškáč, Hollý. Trenér: Kozel.

Kinský, Halinský, Prebsl i Fila by před sebou mohli mít velkou budoucnost, míní sešívaný Kerbr