eFotbal

Soupeř na nás bude nahecovaný, nemá co ztratit. Čeká se, že ho přejedeme, což může být ošemetné, varuje Holeš

Soupeř na nás bude nahecovaný, nemá co ztratit. Čeká se, že ho přejedeme, což může být ošemetné, varuje Holeš
Soupeř na nás bude nahecovaný, nemá co ztratit. Čeká se, že ho přejedeme, což může být ošemetné, varuje HolešFlashscore
První ostrý start v nové sezóně klepe pro pražskou Slavii na dveře a jedná se o velmi důležitý krok, přestože soupeř příliš zvučného jména není. Druhé předkolo Konferenční ligy postavil celku z Vršovic do cesty St. Joseph's z Gibraltaru a úvodní střet na půdě soupeře je potřeba zvládnout, pokud chtějí sešívaní na podzim figurovat v pohárové Evropě.
Reklama
Reklama

Jasno o nutnosti vytvořit si dobrý výsledek pro odvetu v Edenu má i reprezentační záložník Tomáš Holeš. Stejně jako pro jeho spoluhráče je slunná adresa na jihu Španělska místem, kam se běžně nepodívá.

„Je to zajímavé, je to zpestření tohohle zápasu a celkově toho výjezdu. Mně osobně to nevadí, alespoň mám možnost se podívat někam jinam, nikdy předtím jsem tady nebyl. Už jsme byli na procházce, něco jsme si tady prošli, ale ve čtvrtek už bude všechno směřovat k zápasu,“ nechala se slyšet opora sešívaných.

St. Joseph's není týmem, který by měli v širším podvědomí, proto bylo nutné jeho hru více nastudovat. „Viděli jsme, že budou hrát v zataženém bloku a budou čekat na svou šanci tak, jako to předvedli v prvním utkání. Bude se hrát na umělé trávě, což je trochu specifické, ale my se s tím musíme popasovat a postoupit,“ pokračoval Holeš před novináři.

V kabině všichni vnímají důležitost utkání, proto se neočekává, že by byl tým z Gibraltaru podceněn. „Samozřejmě nějaká slova proběhla, ale všichni víme, jak to chodí. Soupeř na nás bude nahecovaný, nemá co ztratit, od nás se čeká, že je přejedeme. Takové zápasy můžou být ošemetné. Bude to ale hlavně o nás, když k tomu přistoupíme tak, jak máme, tak by to neměl být problém,“ dodal devětadvacetiletý záložník.

Pivarník: Nikdo nemá víc času než fotbalisti. Jsem překvapený, že hráči, kteří chtějí hrát v zahraničí, neumí jazyky

Zdroj: slavia.cz