eFotbal

Sparta bez trestu? Gerrard zůstal překvapen i zklamán: I to je důvod, proč tyhle věci nebudou zcela vymýceny

Sparta bez trestu? Gerrard zůstal překvapen i zklamán: I to je důvod, proč tyhle věci nebudou zcela vymýceny
Sparta bez trestu? Gerrard zůstal překvapen i zklamán: I to je důvod, proč tyhle věci nebudou zcela vymýcenyFlashscore
To, že se UEFA rozhodla nepotrestat Spartu za chování dětských fanoušků, manažer Glasgow Rangers Steven Gerrard příliš nekvitoval.
Reklama
Reklama

Legenda Liverpoolu považovala bučení na vyloučeného hříšníka Glena Kamaru za rasistické, důkazy o diskriminačním chování ovšem nalezeny nebyly a to, že se Sparta proti dalším skotským výkřikům ohradila, tedy mělo smysl.

Verdikt ho překvapil i zklamal. "Cítím tak trochu obojí," citoval web aktualne.cz jednačtyřicetiletého šéfa Jezdců, kteří ve skotsé Premiership obhajují primát.

"Už jsem to řekl dříve a řeknu to znovu: Nemyslím si, že jsou tresty pro tyto typy záležitostí, a nejde jen o tento zápas, dostatečně velké. Celkově si nemyslím, že jsou tresty za rasismus dostačující, a myslím, že je to i důvod, proč tyhle věci nebudou v dohledné době zcela vymýceny," doplnil na aktualne.cz šéf Morelose, Roofea či Defoea.

Proti Brondby Kodaň tak bude finský reprezentant celku z Glasgow absentovat. "Bude nám teď chybět, je to dobrý hráč. Hodně jsme ho využívali, i když hrál mezinárodní zápasy, takže teď si z toho musíme vzít spíše to pozitivní a nechat jej odpočinout na víkendový zápas," uzavřel na aktualne.cz Gerrard, jehož mužstvo zatím v dosavadním průběhu Evropské ligy nebodovalo ani neskórovalo a pokud chce postoupit, bude to muset co nejrychleji změnit.

Rangers se nepovedl ani domácí ligový zápas s Hearts (1:1) a někdejší reprezentant Albionu už by se možná měl zabývat i jinými, než jen xenofobními otázkami.

Že Sparta neporazila Francouze 30 let? Myslím, že česká mužstva ve skupině umí překvapit i favority, hlásí Vrba

Zdroj: aktualne.cz