eFotbal

Sparta i Slavia pátrají v Srbsku, zaujal je jednadvacetiletý talent s deseti ligovými brankami

Sparta i Slavia pátrají v Srbsku, zaujal je jednadvacetiletý talent s deseti ligovými brankami
Sparta i Slavia pátrají v Srbsku, zaujal je jednadvacetiletý talent s deseti ligovými brankamiFlashscore
Hlad po úspěchu donutil obě slavná pražská S urychleně jednat. na jejich radaru se objevil perspektivní talent ze srbské ligy, za nějž již dle zahraničních zdrojů putovaly dvě oficiální nabídky.
Reklama
Reklama

Jak Sparta, tak i Slavia projevily zájem o srbského útočníka Nikolu Štuliće, který aktuálně hájí barvy celku Radnički Niš. Veřejnosti toto jméno patrně ještě příliš neřekne, ale zato skautskému týmu ano, což je také důvod, proč do Srbska míří první nabídky.

„Jeden z nejlepších hráčů sezony Nikola Štulić z Radnički Niš se těší velkému zájmu zahraničních klubů. Konkrétní nabídky daly Sparta i Slavia Praha,“ napsal na svých sociálních sítích srbský novinář Przemek Siemieniako.

„Předpokládá se, že fotbalista odejde do lepší ligy i z toho důvodu, že mu oba české kluby nabízí lepší finanční zázemí,“ dodal Siemieniako, který v této souvislosti zmiňoval blížící se zimní přestupové období.

Štulič je 188 cm vysoký forward, který v této sezoně nastoupil do devatenácti soutěžních zápasů, během nichž nastřílel deset branek. V domácí lize patří k nejlepším hráčům, a proto by jeho potenciálu ráda využila obě pražská S.

Přesná přestupová suma zmíněna nebyla. Protože ovšem zimní přestupové okno klepe na dveře, předpokládá se, že by nám všechny detaily mohly být postupně odkryty a pak bude jen otázkou času, než věci naberou rychlý spád.