eFotbal

Spartě nesmíme dát příležitost si myslet, že by nás mohli porazit, hlásí Masopust

Spartě nesmíme dát příležitost si myslet, že by nás mohli porazit, hlásí Masopust
Spartě nesmíme dát příležitost si myslet, že by nás mohli porazit, hlásí MasopustFlashscore
Slavia opět jasně přehrála domácí Spartu i díky přičinění trojnásobného mistra Česka Lukáše Masopusta, který se na pohárovém výsledku 0:3 podílel náramnou asistencí na branku Kuchty.
Reklama
Reklama

"Zvládli jsme to dobře, přečkali jsme těžší pasáž hry, kdy Sparta měla jednu nebo dvě šance. Vzápětí jsme udeřili a do té doby jsme utkání vcelku drželi a definitivně to zlomili třetím gólem," vyprávěl o semifinále MOL Cupu sešívaný reprezentant, jehož slova vyšla na slavia.cz.

Slávisté byli v poločase sebekritičtí i přes vedení 2:0. "Vypadávaly nám balony ve středu a neměli jsme druhé míče. Sparta nás dobře přečíslovala ve stranách, což pro nás bylo nepříjemné a vznikaly pak nebezpečné situace. O přestávce jsme si ale vše řekli, polepšili jsme se a pak jsme to mohli v klidu dohrát," přidal bývalý rychlonohý hráč Jablonce.

Slavia už neprohrála s Spartou 14 zápasů za sebou, což už přeci jen pár let bude. "Takové zápasy se musí zvládat stále. Spartě nesmíme dát příležitost si myslet, že by nás mohli porazit," uzavřel na oficiálních stránkách čerstvého mistra osmadvacetiletý rodák z Božejova, jenž v tomto ročníku zasáhl již do 44 soutěžních duelů.

Sparta ze začátku kousala, pomohl nám první gól, pak jsme se uklidnili, přiznal střelec Kuchta

Zdroj: slavia.cz