eFotbal

Spekulace o přestupu Balea se začínají naplňovat. První zájemce udělal velký krok k dohodě

Spekulace o přestupu Balea se začínají naplňovat. První zájemce udělal velký krok k dohodě
Spekulace o přestupu Balea se začínají naplňovat. První zájemce udělal velký krok k dohoděFlashscore
Cardiff City, který se už delší dobu zajímá o Garetha Balea, konečně předložil svou první nabídku. Pokud ji fotbalista příjme, výrazně si oproti angažmá v Realu, pohorší.
Reklama
Reklama

Spekulace o možném příchodu dvaatřicetiletého fotbalisty do waleského týmu se začaly objevovat ihned po oficiálním oznámení o ukončení spolupráce s Realem Madrid, ve kterém Bale dlouhodobě nebyl spokojený (údajně také několikrát odmítl za Bílý balet nastoupit a předstíral zranění). Křídelníkovi zde nyní končí smlouva a je jisté, že spolupráci so současným zaměstnavatelem neprodlouží.

Podle novinářky Dahbiy Hattabi z Foot Mercato je na spadnutí jeho odchod do klubu z druhé nejvyšší anglické soutěže. Cardiff City se totiž údajně konečně rozhodl udělat první velký krok k získání zkušeného hráče. Podle francouzské novinářky Cardiff City nabídl fotbalistovi dvouletou smlouvu s možností prodloužení o další sezónu. Podrobnosti o platě však zveřejněné nebyly, ale je jasné, že právě ty budou zřejmě pro odchovance Southamptonu rozhodující.Bale v uplynulém týdnu prohlásil, že v souvislosti s volným přestupem do hlavního města Walesu vůbec neříká „ne”, ale chce si dát více času na rozmyšlení a zvážit všechny své možnosti. Není to tak dávno, co skončil reprezentační sraz národního týmu v rámci Ligy národů a úspěšné baráže o mistrovství světa v Kataru.Právě v souvislosti s blížícím se světovým šampionátem chce pětinásobný vítěz Ligy mistrů udělat pro sebe tu nejlepší možnou volbu.V táboru „The Bluebirds” jsou nicméně přesvědčení, že předložená nabídka by mohla hráče přesvědčit, aby pokračoval v kariéře právě u nich, a to navzdory tomu, že nyní měl na Santiago Bernabéu mnohem vyšší plat.

Bývalý hráč Tottenhamu nastoupil v minulé sezóně jen do 7 zápasů, přičemž jediný gól vstřelil na začátku sezóny v LaLize proti Levante. Nedávno se mu podařilo zapsat se do střelecké listiny i v reprezentačních barvách konfrontaci s Nizozemskem. (2:3).Zdroj: footmercato.net

Lewandowski trvá na tom, že jeho okamžitý odchod z Bayernu je nejlepším řešením