eFotbal

Spojení hvězdy City s Barcelonou je podmíněno tím, jak se rozhodne Dembélé

Spojení hvězdy City s Barcelonou je podmíněno tím, jak se rozhodne Dembélé
Spojení hvězdy City s Barcelonou je podmíněno tím, jak se rozhodne DembéléFlashscore
Čtyřiadvacetiletý Dembélé stále neprodloužil s Barcelonou smlouvu, proto klub pracuje na možném příchodu jeho nástupců. Nejpravděpodobněji se vedení Blaugranas zaměří na koupi Raheema Sterlinga.
Reklama
Reklama

Katalánský velkoklub neustále pracuje na posílení týmu. Prioritou zůstává příchod fyzicky zdatného záložníka, jenž by měl mít jinou charakteristiku od ostatních středopolařů svěřenců Ronalda Koemana. Už dříve se nepodařil přestup Wijnalduma, který odešel do PSG a Ilaix Moriba upřednostnil RB Lipsko.

Nyní se Barca věnuje složitému jednání s Ousmanem Dembélém o prodloužení smlouvy. Kontrakt Francouze je platní jen do června a už v lednu se může hráč dohodnout s jinými kluby a během léta opustit Barcelonu zadarmo. V tom případě by vedení katalánského celku začalo pracovat na příchodu Raheema Sterling z Manchesteru City.

Dembélé už z Camp Nou dostal nabídku smlouvy do roku 2025, avšak s nižší mzdou. Ze strany hráče a jeho agenta M. Sissoka doposud nepřišla žádná odpověď. Sportovní vedení klubu nehodlá ustoupit a v případě, že francouzský křídelník bude jednání natahovat, jednoduše nebude ani hrát.

Zdroj: forcabarca.sk