eFotbal

Stačí jen namířit, natáhnout a zmáčknout spoušť. Kdo se může cítit v kádru Blues na odstřel?

Stačí jen namířit, natáhnout a zmáčknout spoušť. Kdo se může cítit v kádru Blues na odstřel?
Stačí jen namířit, natáhnout a zmáčknout spoušť. Kdo se může cítit v kádru Blues na odstřel?Flashscore
Strašně moc by chtěli držet titul ve svých rukou, ale konkurence je obrovská a každá bodová ztráta může znamenat již nesmazatelné manko. Chelsea má silný papírový kádr, ale některé výsledky v této sezóně nehovoří pro jejich šance stát se anglickým mistrem. S tím je spojena i možná čistka na Stamford Bridge, neboť se hovoří, že až pět hráčů může být během ledna odstřeleno.
Reklama
Reklama

Blues v létě utratili za nové tváře více než 200 milionů liber, ale některým povolaným se zatím příliš nedaří. Přestupová politika opačným směrem poněkud stagnovala, proto není divu, že pro leden je avizován početnější exodus.

O některé hráče je na trhu zájem a Chelsea již avizovala, že v případě dobré nabídky se propustky ze svých služeb nebrání. Také kouč Frank Lampard si uvědomuje až příliš široký kádr, ve kterém i zajímavé tváře trpí na úkor kolegů a jejich herní vytížení není nikterak vysoké.

Na odchodu by tak mohl být Antonio Rudiger, který upadl v nemilost po letním příchodu Thiaga Silvy. Údajným zájemcem je italský Juventus. Marcos Alonso přišel o místo v základní sestavě na úkor Bena Chilwella a taktéž i on je spojován se Serií A.

Emerson Palmeri nedokázal naplnit očekávání a přizpůsobit se náročnosti Premier Legue, proto si i on zřejmě bude balit kufry. Sbohem by se pak měli dočkat také Danny Drinkwater a asi ani nikoho nepřekvapí, že na listu figuruje také brankář Kepa Arrizabalaga.

Zdroj: The Sun