eFotbal

Stačí se podívat kolik nových hráčů nastoupilo v základní sestavě, Rosa dělá svoji práci dobře, má jasno Priske

Stačí se podívat kolik nových hráčů nastoupilo v základní sestavě, Rosa dělá svoji práci dobře, má jasno Priske
Stačí se podívat kolik nových hráčů nastoupilo v základní sestavě, Rosa dělá svoji práci dobře, má jasno PriskeFlashscore
Letenští v domácí nejvyšší soutěži museli snést čtvrtou remízu v řadě. Na Stínadlech svěřencům Briana Priskeho nestačil ani dvoubrankový náskok. Sparťanskému trenérovi nevychytal výhru ani čerstvá posila z Manchesteru United brankář Matěj Kovář, který dorazil do Prahy teprve den před utkáním.
Reklama
Reklama

Podle dánského kormidelníka má Sparta problém v rozhodování v klíčových situací. „My jsme Sparta a musíme vyhrávat. Všichni zde dělají maximum a všechna ta poslední utkání jsme měli vyhrát. Šanci na vítězství jsme měli i dneska. Naším největším problémem je rozhodování v klíčových okamžicích,“ komentoval pro Sparta TV pětačtyřicetiletý rodák z Horsense.

Mezi tři tyče se postavil Matěj Kovář, který do Sparty přestoupil jen jeden den před utkáním. Odchovanec Slovácka odešel na Letnou na hostování z Old Trafford. „Kováře jsme přivedli v posledních minutách přestupového období, proto aby hrál. Učinili jsme tak, jelikož si myslíme, že je lepším brankářem než ti, co máme v týmu. Samozřejmě podmínky pro první start nebyly ideální. Bylo to těžké rozhodnutí, jelikož Dominik měl v posledních zápasech dobrou formu. Pro Kováře to rozhodně nebyl jednoduchý zápas, brankové situace si ještě vyhodnotíme. Musíme ale říci, že při jeho rozehrávce a zákrocích jsem byl klidný, jelikož i on působil klidně,“ hledal nějaké pozitivum Priske.

Dánský kouč chválí to nejvyšší vedení Sparty. „Jsem spokojený se spolupráci s Rosou, Sivim i generálním ředitelem Františkem Čuprem. Mluvíme spolu každý den a vše do detailů probíráme. S kádrem jsem spokojený. Myslím, že nám zatím štěstí moc nepřálo, co se týče zranění klíčových hráčů.  Koukněte se prosím ale na dnešní sestavu a řekněte mi kolik nových hráčů nastoupilo v základní sestavě. Osm. Je vidět, že Rosa dělá svoji práci dobře a vytváří podmínky pro to, abychom měli takový kádr, jaký je třeba. Chce to ale čas,“ vysvětlil pro Sparta TV někdejší trenér Midtjyllandu.