eFotbal

Stejně jako po utkání se Spartou říkáme s respektem k soupeři, že se proti Plzni dalo vytěžit víc, smutní Smetana

Stejně jako po utkání se Spartou říkáme s respektem k soupeři, že se proti Plzni dalo vytěžit víc, smutní Smetana
Stejně jako po utkání se Spartou říkáme s respektem k soupeři, že se proti Plzni dalo vytěžit víc, smutní SmetanaFlashscore
Plzeň do utkání v Ostravě vstoupila skvěle, když už ve 12. minutě otevřel skóre Mosquera a ve 36. minutě z penalty zvýšil Beauguel. Jenže Baník nic nezabalil a Klíma dvěma góly ve druhé polovině zařídil Ostravě remízu. Podle asistenta trenéra Smetany jeho tým pomohl pomýšlet na více než bod.
Reklama
Reklama

„Vstoupili jsme do utkání špatně. Darujeme soupeři prostor a první gól. Plzeň se pak postavila do bloku, nenapadala a v tom jsou silní, moc šancí jsme neměli,“ netěšilo asistenta trenéra Ostravy Ondřeje Smetany, jehož slova citovalo ČTK.

Druhý poločas byl už o něčem jiném. „Ve druhém poločase nám pomohl De Azevedo, byli jsme rychlejší, přesnější. Chtěli jsme dát kontaktní gól, to se povedlo. Ve druhém poločase jsme i fyzicky byli silnější tým. Ukázali jsme vůli a charakter,“ pokračoval.

Bod byl stejně jako v duelu se Spartou málo. „Vzhledem k průběhu musíme bod brát, ale stejně jako po utkání se Spartou si při vším respektu ke kvalitě soupeře říkáme, že se z toho dalo vytěžit i více,“ zakončil Smetana, jehož slova nabídl web ceskenoviny.cz.

Zdroj: fcb.cz, ceskenoviny.cz