eFotbal

Střet s lídrem F:NL padá, Lipsko si na bundesligovou generálku s Bayernem pozvalo Mladou Boleslav

Střet s lídrem F:NL padá, Lipsko si na bundesligovou generálku s Bayernem pozvalo Mladou Boleslav
Střet s lídrem F:NL padá, Lipsko si na bundesligovou generálku s Bayernem pozvalo Mladou BoleslavFlashscore
V lednovém programu Mladé Boleslavi nastala změna. Utkání s druholigovým lídrem z Příbrami, ke kterému mělo dojít uprostřed měsíce, se ruší a nahrazuje ho o poznání atraktivnější přípravný souboj.
Reklama
Reklama

14. ledna 2023 se totiž Matějovský, Škoda, Vaníček, Suchý, Skalák a spol. utkají s předním bundesligovým mužstvem RB Lipsko.

To je součástí bundesligového dění od roku 2016 a v právě probíhajícím ročníku se nalézá na třetí příčce s odstupem dvou bodů na druhý Freiburg a šesti bodů na vedoucí Bayern, který hostí ve své Red Bull Areně již v pátek 20. ledna.

Pro Lipsko, které zdobí třetí nejproduktivnější ofenziva v čele s nejlepším kanonýrem Christoherem Nkunkuem, tak půjde o generálku na ostrý rozjezd nejvyšší německé soutěže.

Favorit bude jasný - celek trenéra Marco Rose, jehož součástí jsou také Werner, André Silva či Poulsen, totiž neprohrál již patnáct zápasů v řadě a v nedávných přípravách přehrál Horsens (2:1) a rozstřílel Radomiak Radom (6:0).

Aktualizovaný plán přípravných utkání v lednu 2023:

Sobota 14. ledna od 14 hodin: RB Leipzig - FK Mladá BoleslavStředa 18. ledna od 11 hodin: FK Mladá Boleslav - FC Silon TáborskoSobota 21. ledna od 13 hodin: FK Mladá Boleslav - FK Dukla Banská Bystrica

Sparta se i počtvrté dočasně zbaví Fortelného, který má namířeno na Hanou za Benešem, Růskem a spol.