eFotbal

Střídající gólman Příbrami mohl být za hrdinu. Měl jsem to na hlavě, litoval poté, co v poslední minutě trefil tyč

Střídající gólman Příbrami mohl být za hrdinu. Měl jsem to na hlavě, litoval poté, co v poslední minutě trefil tyč
Střídající gólman Příbrami mohl být za hrdinu. Měl jsem to na hlavě, litoval poté, co v poslední minutě trefil tyčFlashscore
Kdepak útočník. Nejblíže ke vstřelení gólu měl v příbramském dresu v pátečním utkání F:NL v Opavě střídající gólman Matouš Babka. V poslední minutě při svém premiérovém soutěžním vystoupení v příbramském dresu vyrazil do vápna soupeře a málem se stal hrdinou. Jeho zakončení ale zazvonilo jen na tyč a Opava slavila výhru 1:0. „Byl to nádherný balon. Měl jsem to na hlavě. Škoda, že to šlo do tyčky,“ litoval brankář.
Reklama
Reklama

Hodinu hry proseděl na lavičce jako náhradník, když ale příbramská jednička mezi tyčemi musela odstoupit, šel bývalý gólman pražského Vyšehradu na věc. „Na nervozitu nebyl čas. Vzal jsem si dres, rukavice a šel na věc,“ hlásil po utkání Babka.

Sám v utkání neinkasoval, na konci utkání byl ale smutný. A hned dvojnásobně. „Chtěli jsme udělat body. Soupeř nás potrestal z ojedinělé šance. Příště to musí přijít,“ hodnotil zápas. Právě mladý gólman byl blízko tomu, aby pár sekund před koncem vyrovnal.

„Měli jsme roh. Trenér Krejčí jasně ukázal, ať tam jdu, tak jsem nad ničím dalším nepřemýšlel. Počkal jsem si na zadní tyči, přišel krásný balon. Měl jsem to na hlavě. Škoda, že to šlo do tyčky,“ kabonil se brankář.

„Náš gólman mohl být slavný, ale trefil tyč,“ uznal i kouč Příbrami Karel Krejčí. „Jsem zklamaný, byli jsme lepší než domácí, nás výkon gradoval, ale urvali to domácí,“ posteskl si.