eFotbal

Sturridge má konečně za koho hrát. Stal se jedním z nejlepších podpisů v historii australské A-League...

Sturridge má konečně za koho hrát. Stal se jedním z nejlepších podpisů v historii australské A-League...
Sturridge má konečně za koho hrát. Stal se jedním z nejlepších podpisů v historii australské A-League...Flashscore
Dvojnásobný vítěz Ligy mistrů s řadou zkušeností z národního mužstva Albionu Daniel Sturridge byl bez angažmá rok a půl, v rámci čehož si odpykával i čtyřměsíční zákaz činnosti za porušení pravidel o sázení.
Reklama
Reklama

Dotyčné dlouhé období nečinnosti je však u konce. Čerstvě dvaatřicetiletý forvard, jenž hrál poslední soutěžní zápas v únoru loňského roku za turecký Trabzonspor, bude poprvé v kariéře působit mimo Starý kontinent.

Rodák z Birmignhamu se může těšit na angažmá v australské A-League, kde se ho nově ujal tamní celek Perth Glory. "Tohle je fantastická příležitost vyzkoušet novou výzvu," citoval web ČT Sport slova někdejšího střelce Manchesteru City, Chelsea i Liverpoolu, jenž v minulosti prošel také Boltonem nebo West Bromwichem.

Spokojena je také australská strana, která brázdí fotbalovou mapu teprve od roku 1995. "Daniel je bezesporu jedním z největších podpisů nejen v historii Glory, ale celé A-League," doplnil majitel Perthu Tony Sage, jehož vyjádření nabídl server ceskatelevize.cz.

Nový ročník australské nejvyšší soutěže startuje v listopadu. Ostřílený Sturridge by mohl debutovat v v HBF Parku pro více než 20 tisíc diváků proti Adelaide United.

Osobně bych VAR zakázal, překvapil Uhrin. Podle něj se jde po výsledcích na úkor férovosti až příliš...

Zdroj: ceskatelevize.cz