eFotbal

Šustr a Floder si asi teď posedí, Zbrojovka přivedla z Vilniusu litevského šampiona Berkovce

Šustr a Floder si asi teď posedí, Zbrojovka přivedla z Vilniusu litevského šampiona Berkovce
Šustr a Floder si asi teď posedí, Zbrojovka přivedla z Vilniusu litevského šampiona BerkovceFlashscore
Hlavní kouč Zbrojovky Richard Dostálek se dočkal na brněnské půdě nové posily, která zvýší konkurenci na brankářském postu.
Reklama
Reklama

Aktuálně šestnáctý celek Fortuna:ligy ulovil do svých řad jednatřicetiletého strážce svatyně Martina Berkovce, jenž se na nové adrese dohodl na osmnáctiměsíční spolupráci s opcí.

Ostřílený gólman se vrací do českého prostředí ze Žalgirisu Vilnius, k němuž se připojil v létě 2019 a se kterým slavil na sklonku loňského roku titul.

Berkovec, jenž má za sebou štace ve Slavii, Karviné, Táborsku, či Bohemians Praha 1905, se k brněnskému áčku připojí v úterý hned po absolvování zdravotní prohlídky.

"Upeklo se to docela rychle, minulý týden jsem se sešel poprvé s Tomášem Požárem, kterého znám ještě z Bohemky. Vysvětlil mi situaci a nebylo moc o čem přemýšlet. Těším se, přicházím s čistou hlavou a s touhou Zbrojovce pomoci k záchraně," přednesl na webu fczbrno.cz 190 centimetrů vysoký brankář, který se loučí s litevskou nejvyšší soutěží po devětadvaceti startech (dalších 9 vystoupení přidal v dalších soutěžích včetně předkol EL).

Nový konkurent Šustra s Floderem by mohl debutovat již poslední lednový den v rámci výjezdu na opavskou půdu.

Zdroj: fczbrno.cz