eFotbal

Táborsko čile obchoduje. Tolna poslalo do Dynama, N'Diaye zkusí zaujmout v Plzni. Kdo dorazil z Baníku?

Táborsko čile obchoduje. Tolna poslalo do Dynama, N'Diaye zkusí zaujmout v Plzni. Kdo dorazil z Baníku?
Táborsko čile obchoduje. Tolna poslalo do Dynama, N'Diaye zkusí zaujmout v Plzni. Kdo dorazil z Baníku?Flashscore
Druholigový klub FC MAS Táborsko se v posledních dnech zásoboval na ostravských Bazalech, odkud se mu podařilo ulovit hned dva hráče.
Reklama
Reklama

Jedním z nich je osmnáctiletý středopolař Jakub Drozd, jenž dostal od sportovního vedení Baníku souhlas k tomu, aby se mohl připravovat právě s jihočeskou značkou.

V případě mladíka, jenž odehrál ve Fortuna:lize v sezoně 2020/2021 pouhých 20 minut a dalších 60 minut zaznamenal v MOL Cupu, půjde o hostování.

Na stejnou adresu definitivně přestupuje o pět let starší levonohý stoper Roman Holiš, jenž už v Táborsku zapůjčen byl. Hráč s minulostí ve Vítkovicích i Karviné v Ostravě nikdy nedostal pořádnou šanci a kouč Miloslav Brožek s ním tak může počítat natrvalo.

V Táborsku se však řeší i odchody. Jeden už je jistý, ke druhému může dojít...

Do prvoligového Dynama České Budějovice se totiž přesunuje ofenzivně laděný Emmanuel Tolno, jenž je ve svých dvaceti letech velmi perspektivním zbožím. Ve své premiérové druholigové sezoně na české půdě si během 24 startů připsal 6 branek.

Zmizet může i čtyřiadvacetiletý Senegalec Modou N'Diaye, jenž dorazil svého času do Táborska stejně jako Abdallah Siam z Évianu. Aktuálně se odebral na testy do Viktorie Plzeň a pakliže by se mu Michala Bílka podařilo zaujmout, obě strany by začaly vyjednávat o formě jeho odchodu.

Křetínský plánuje rozhazovat miliony na adrese, kterou by nikdo nečekal. Ocení to ale i fanoušci?

Zdroj: isport.blesk.cz