eFotbal

Tabulku střelců sleduji. Kdo říká, že na ni nekouká, nemluví pravdu, hlásí s Lingrem závodící Almási

Tabulku střelců sleduji. Kdo říká, že na ni nekouká, nemluví pravdu, hlásí s Lingrem závodící Almási
Tabulku střelců sleduji. Kdo říká, že na ni nekouká, nemluví pravdu, hlásí s Lingrem závodící AlmásiFlashscore
Čerstvě třiadvacetiletý slovenský reprezentant Ladislav Almási nemá v Ostravě vůbec žádný problém a "steel city", které není pro každého, si evidentně oblíbil.
Reklama
Reklama

"V Ostravě se mi líbí. Myslím, že se tu už cítím jako doma. Našel jsem si tu místa, kam rád chodím. Je to tady příjemné. Máme také skvělé fanoušky, všude za námi jezdí, úžasně nás podporují. Patří k nejlepším v Česku. Pro mě je hlavně důležité, aby se dařilo týmu. Pokud to tak je, pak je jedno, kdo dává góly. Když se daří, každý je pak mezi fanoušky populární. Když ne, je to naopak. Tak to bývá," uvědomuje si svěřenec koučů Smetany a Galáska, jehož slova publikoval magazín Gól.

To, že hraje svou první českou sezonu a hned díky 13 nastříleným trefám bojuje o krále střelců, považuje za privilegium, jehož si váží. "Myslím, že to z mého pohledu musí být velmi slušná sezona. Střelecká koruna pro mě není cíl, ale pro každého útočníka je to motivace. Určitě chci dávat co nejvíc gólů. Pokud je budu dávat, bude to znamenat, že pomáhám týmu. Jak jinak by měl útočník pomáhat spoluhráčům než střílením branek? Ale jasně, tabulku střelců sleduji. Kdo říká, že na ni nekouká, nemluví pravdu," podotkl na serveru gol.cz bývalý forvard Dunajské Stredy, Senice, Šamorínu, Ružomberoku i Petrželky.

Na Letné to jeho klubu před pár dny nevyšlo, přesto má jistou skupinu o titul. "Nevím, jestli se nám vzdálila účast v evropských pohárech. Do konce sezony chybí ještě osm zápasů, tři kola zbývají do konce základní části, pak nás čeká pět duelů v nadstavbě. Karty se mohou ještě hodně zamíchat. Jdeme od zápasu k zápasu. Těch osm utkání teď bude nejtěžších a nejdůležitějších v sezoně. Budeme hrát proti nejlepším týmům, každé utkání bude velké. Těším se. Každý fotbalista chce hrát proti nejlepším soupeřům, já také. Chci se zlepšovat, získávat zkušenosti. Kde jinde je naberete než proti nejlepším týmům v republice? Takhle to beru," zakončil v rozhovoru pro Gól kolega Fleišmana, Laštůvky, Lishky a spol., jehož celek čeká brzy domácí utkání s šestým Hradcem Králové.

Havlův start proti Slavii budí emoce. Viktorka se ohradila proti mediálním expertům

Zdroj: gol.cz