eFotbal

Teď to není o křiku, aby nás trenér seřval. Psychicky jsme na tom špatně, přiznal Vukadinovič

Teď to není o křiku, aby nás trenér seřval. Psychicky jsme na tom špatně, přiznal Vukadinovič
Teď to není o křiku, aby nás trenér seřval. Psychicky jsme na tom špatně, přiznal VukadinovičFlashscore
Srbský univerzál Vukadin Vukadinovič aktuálně v Teplicích zaskakuje v útoku a proti Olomouci (1:1) si připsal svou první ligovou branku ve žlutomodrých barvách, na kterou čekal 16 utkání (v domácím poháru už skóroval dvakrát).
Reklama
Reklama

"Není to můj post, všechny útočníky máme zraněné. Snažím se presovat, odběhávat to, vysouvat se za obranu, hrát po zemi. Ve vzduchu je strašně těžké s obrovskými stopery vyhrát souboj. Snažím se. A hlavně jsem rád, že hraju," těšilo třicetiletého rodáka z Bělehradu, jehož slova vyšla na idnes.cz.

Na Andrově stadionu šlo podle někdejšího křídelníka Karviné, Bolusporu, Sparty, Zlína, Jablonce, Táborska i Slavie o vyloženě vydřený bod. "Nebyla to žádná hitparáda, žádný hezký fotbal. Bohužel v naší situaci na krásu hrát nemůžeme. A my to ani neumíme. Museli jsme to nějak ubojovat, ukopat," ozřejmil idnes.cz citovaný svěřenec Radima Kučery.

Severočeský výběr je nyní patnáctý, na šestnáctou Zbrojovku má náskok čtyř bodů a ještě si bude muset pro klid máknout. "Trenér se nás snaží povzbudit, teď to není o křiku, aby nás seřval. Psychicky jsme na tom špatně. Jsem už nějaký pátek v české lize a vím, že pevná defenziva je základ. Je to tuhý boj o záchranu, bude se počítat každý bod. A tenhle možná bude mít na konci velkou cenu," pronesl v interview pro idnes.cz bývalý hráč několika českých i moravských klubů.

Už ve středu od 15:00 čeká na žlutomodrý soubor Plzeň, která by ráda ještě zamíchala kartami na špici. "Na našem super hřišti to bude určitě "paráda". My jsme zvyklí, můžeme je potrápit, oni jsou kombinační mužstvo a na tom terénu se kombinovat úplně nedá. Viktorka je jeden z nejlepších týmů v Česku, musíme se maximálně nahecovat," zakončil kolega Kučery, Vondráška, Žitného a spol.

Olayinka poučoval neinformovaného fanouška: Věříš tomu, že bych někde zůstával 3 skvělé roky s rasisty?

Zdroj: idnes.cz