eFotbal

Teplické střídání stráží a velká šance pro Čtvrtečku? Grigar si potřebuje trochu odpočinout

Teplické střídání stráží a velká šance pro Čtvrtečku? Grigar si potřebuje trochu odpočinout
Teplické střídání stráží a velká šance pro Čtvrtečku? Grigar si potřebuje trochu odpočinoutFlashscore
Jedním ze současných teplických problémů má být i brankářský post. To vše i přesto, že mají severočeští Skláři ze Stínadel na soupisce stále i čerstvě osmatřicetiletou klubovou legendu Tomáše Grigara, jenž v nejvyšší soutěži nasbíral více než 300 startů a 100 čistých kont.
Reklama
Reklama

Exsparťanovi se ovšem v poslední době nevyhnuly chyby a na další vychytanou nulu už čeká jedenáct utkání v řadě, na což v minulosti nebyl zvyklý...

Kamil Čontofalský, jenž v Teplicích v minulosti pracoval jako kouč brankářů, se ho zastává, nicméně i on cítí, že ve vzduchu visí změna. "Je to zvláštní. Během posledního roku a půl neudělal hrubku. Grigy je zkušený kluk. Nic ho nerozhází. Možná si jen potřebuje trochu odpočinout. Příprava byla krátká, hráli jeden zápas," citoval Deník Sport slova dvaačtyřicetiletého slovenského internacionála s minulostí v Bohemians 1905 i Slavii.

V posledních třech duelech lovil Grigar míč ze sítě hned devětkrát. "To je moc, musíme to řešit. Proti Jablonci nás zrovna nepodržel. V Českých Budějovicích udělal gól… V takovém zápase potřebujete, aby vám brankář pomohl. To se mu nyní nedaří. Budeme si to rozebírat a uvidíme, zda neuděláme změnu," pronesl Sportem citovaný kouč Radim Kučera.

Nejstarší článek kabiny má na současné adrese smlouvu do letošního června a na její další prodloužení, k němuž došlo naposledy loni v létě, už to nevypadá.

Sedmý únorový den hostí nyní čtrnáctý tým tabulky nováčka z Pardubic a mezi tři tyče by měl jít o šestnáct let mladší kmenový hráč Sparty Jan Čtvrtečka, jenž dorazil do Teplic před pár týdny a v minulosti prošel také Vlašimí či Ružomberokem. Byť na podzim začal v letenské rezervě, v tréninku se má ukazovat velmi dobře, což měl potvrdit i nynější trenér gólmanů Josef Hanzálek.

Nestává se Dočkal vší ve sparťanském kožichu? Možná ho čeká stejný osud jako Matějovského...

Zdroj: isport.blesk.cz