eFotbal

Titánům se podle Guardioly pomáhá víc: Moc dobře vím, o čem mluvím, protože jsem získal tituly ve velkých klubech

Titánům se podle Guardioly pomáhá víc: Moc dobře vím, o čem mluvím, protože jsem získal tituly ve velkých klubech
Titánům se podle Guardioly pomáhá víc: Moc dobře vím, o čem mluvím, protože jsem získal tituly ve velkých klubechFlashscore
Renomovaný Josep Guardiola ještě nepovažuje Manchester City za opravdu velký evropský klub. To vše i přesto, že v jeho barvách získal od roku 2016 hned tři anglické tituly a na konci minulé sezony dovedl svůj tým až do finále Champions League.
Reklama
Reklama

I když v minulosti sbíral úspěchy také v bavorské Allianz Areně či katalánském Camp Nou, úspěchy získané na modré straně Manchesteru staví výše. A to kvůli tvrzení, že podle jeho slov Citizens vůbec nikdo nepomáhá a všechno si musí jeho svěřenci uhrát sami.

"Absolutně je to tak, radost je větší," přiznal Guradiola, jehož soubor potřebuje získat k postupu ze základní skupiny ještě jeden bod a tři body, aby měl jistotu ovládnout skupinu.

Exbarcelonský odborník o tom mluvil po domácím přejetí belgických Brugg. "V Manchesteru City si uvědomíte, že vám nikdo nepomůže. Vůbec nikdo. Všechno, co jsme dokázali, jsme si museli uhrát sami. Proto jsem tak spokojený," nechal se slyšet aktualne.cz citovaný padesátiletý Španěl.

Je to tedy ohledně rozhodčích a vedenií zápasů skutečně tak, že silnější pes...? "Když jste ve velkých klubech, tak tam nějaká možnost pomoci je. Tady ne. Pokud vyhrajeme, tak vyhrajeme sami. Moc dobře vím, o čem mluvím, protože jsem získal tituly ve velkých klubech," objasnil nadřízený Fodena, Stonese či De Bruyneho, jehož slova nabídl portál aktualne.cz.

Pět největších sobců současného fotbalu. Trefíte je všechny?

Zdroj: aktualne.cz