eFotbal

Titul pro Arsenal? Mohlo být! Ale to by vedení muselo v zimě přivést Ronalda

Titul pro Arsenal? Mohlo být! Ale to by vedení muselo v zimě přivést Ronalda
Titul pro Arsenal? Mohlo být! Ale to by vedení muselo v zimě přivést RonaldaFlashscore
Cristiano Ronaldo se po konci v Manchesteru United netajil tím, že by rád zamířil do Arsenalu. Jenže ten tehdy portugalskou superstar neoslovil. A nyní na Emirates Stadium řeší, jak mohli během pár měsíců prohospodařit dvanáctibodový náskok na Manchester City, kterému se nyní dívají na záda. Novinář Piers Morgan má podle goal.com v této otázce jasno.
Reklama
Reklama

Pohled na tabulku Premier League je pro fanoušky Arsenalu hodně bolestivý. Na přelomu roku totiž měli Kanonýři na Manchester City náskok 12 bodů. Současný stav? Pětibodové manko, a navíc o jeden zápas odehráno více.

Přitom vše mohlo být jinak, kdyby Gunners v zimě sáhli po volném Cristianu Ronaldovi a nenechali ho odejít za lukrativním angažmá do Saúdské Arábie.

Podle anglického novináře Pierse Morgana by pětinásobný držitel Zlatého míče londýnskému celku pomohl k zisku titulu, ke kterému měl v té době nakročeno.

„Posmívejte se, jak chcete, ale kdybychom podepsali Ronalda, když odešel z Manchesteru United, jak sám chtěl, vyhráli bychom ligu. On ví, jak získávat velké trofeje a jak střílet góly, když na tom opravdu záleží,“ uvedl Morgan.

Na obranu Arsenalu je třeba zmínit, že v lednu posiloval. Získal Jorginha, Leandra Trossarda a Jakuba Kiwiora. V boji o titul to je ale podle všeho málo.