eFotbal

Titul si Sparta neprohrála v Olomouci, ale v průběhu celého ročníku. Už dávno, hlásí Fukal

Titul si Sparta neprohrála v Olomouci, ale v průběhu celého ročníku. Už dávno, hlásí Fukal
Titul si Sparta neprohrála v Olomouci, ale v průběhu celého ročníku. Už dávno, hlásí FukalFlashscore
Bývalý stoper Sparty Milan Fukal zhodnotil třicáté kolo Fortuna:ligy z letenského pohledu a příliš veselá slova to nejsou. Zejména tedy pro dvanáctinásobného mistra Česka.
Reklama
Reklama

"Poslední dny jsem slyšel spoustu názorů, že konečně Sparta válí a možná jede na titul. Slyšel jsem to od Hložka, od dalších hráčů. Proboha - koukněme se na celou sezonu! Liga je dlouhodobá soutěž, zaostávám zejména herně za největšími rivaly, shodou okolností se dostanu na dostřel tří bodů a nejednou chci být první! Kvalita týmu vás vždycky dožene, holá pravda leží na hřišti. Titul si Sparta neprohrála v Olomouci, ale v průběhu celého ročníku. Už dávno," nebral si servítky serverem aktualne.cz citovaný exreprezentant, který se právě na Letné radoval dvakrát z českého titulu.

Po prohře na hanáckém Andrově stadionu se hodně probírala i absence slovenského reprezentačního stopera Dávida Hancka, který předtím hrál ve velké formě. Bývalý zadák Jablonce i Hradce Králové, jenž strávil několik sezon v bundeslize, však jakékoliv výmluvy tohoto typu odmítá...

"Vůbec neberu sparťanské výmluvy, že Letenským při potupné prohře v Olomouci stopeři chyběli. Čelůstka a Panák jsou zranění dlouhodobě, k nim se přidal Hancko, využitelný záložník Pavelka byl v trestu. Odmítám, že by to měl být problém. V kádru, jakým disponuje Sparta, se musejí najít snadno jiné alternativy, jenom konkurence na všechny posty umožňuje hráče posouvat dál a zlepšovat jejich výkony. Svalovat porážku na to, že chyběli tradiční střední obránci, mi připadá až zbabělé," přidal na aktualne.cz šestačtyřicetiletý expert.

Kdy vyvolá Rosický diskusi o své osobě? Plzeň honí Slavii - nadstavba potřetí se stejnými notičkami. Poprvé jen o bod

Zdroj: aktualne.cz