eFotbal

Tragédie v Kolumbii. Bývalý hráč Realu či Neapole zemřel při autonehodě

Tragédie v Kolumbii. Bývalý hráč Realu či Neapole zemřel při autonehodě
Tragédie v Kolumbii. Bývalý hráč Realu či Neapole zemřel při autonehoděFlashscore
Chvíle nepozornosti a celý život se může otočit o 360 stupňů. Bývalý kolumbijský fotbalista Freddy Rincón zahynul na základě zranění hlavy, které utrpěl při dopravní nehodě v pondělí.
Reklama
Reklama

Kapitán kolumbijské fotbalové reprezentace z let 1990 - 2001 v pondělí řídil jako obvykle svůj vůz, když se náhle střetl s autobusem. V nemocnici se podrobil náročné operaci a zůstal v kritickém stavu až do dnes. Při této nehodě byli zraněni další lidé a to čtyři spolujezdci z Rincónova auta a řidič autobusu.

"Přes veškerou péči našich lékařů a ošetřujícího personálu dnes pacient Freddy Eusebio Rincón zemřel," uvedla klinika Imbanaco, která přišla jako první s prohlášením o úmrtí tohoto bývalého středopolaře Realu Madrid, Neapole či Corinthians. 

Do paměti fanoušků se nesmazatelně zapsaljako kapitán generace kolem hráčů jako Valderrama, kdy se 3x po sobě povedlo postoupit na Mistrovství Světa.  Kromě toho byl i kapitánem Corinthians, se kterými ovládl světový šampionát klubů v roce 2000. 

Freddy Rincón zemřel v 55 letech. Ve své rodné zemi zanechal nesmazatelný odkaz a ukázal, že z Kolumbie vede cesta až do Realu Madrid. Touto cestou ho následoval napříkad James Rodríguez.