eFotbal

Tragická zpráva pro reprezentaci Černé Hory. Ve 26 letech náhle zemřel její brankář Šarkič

Tragická zpráva pro reprezentaci Černé Hory. Ve 26 letech náhle zemřel její brankář Šarkič
Tragická zpráva pro reprezentaci Černé Hory. Ve 26 letech náhle zemřel její brankář ŠarkičFlashscore
Ve 26 letech náhle zemřel fotbalový brankář Matija Šarkič, jenž ještě minulou středu odchytal za Černou Horu přípravný zápas proti Belgii. O jeho úmrtí v sobotu informoval druholigový anglický klub Millwall, jehož byl v minulé sezoně brankářskou jedničkou.
Reklama
Reklama

Podle médií v sobotu Šarkič zkolaboval ve svém bytě v černohorském letovisku Budva. Život mu nezachránil ani zásah zdravotníků, které zavolali jeho přátelé.

Šarkič odchytal za černohorskou reprezentaci devět zápasů, mimo jiné i přípravný duel s Českem loni v červnu v Podgorici, v němž svěřenci tehdejšího trenéra Jaroslava Šilhavého zvítězili 4:1.

NEBYLI JSME ROVNOCENNÝM SOUPEŘEM, UZNAL KAPITÁN SKOTŮ ROBERTSON

Minulou středu rodák z anglického Grimsby hájil branku národního týmu v utkání s Belgií a po porážce 0:2 s velkým favoritem byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu. Z osobních důvodů pak vynechal následující duel proti Gruzii.

Poté co prošel mládežnickými kategoriemi v Anderlechtu, působil Šarkič od roku 2017 na Britských ostrovech. Patřil elitním klubům Aston Ville a poté Wolverhamptonu, ale většinu doby strávil na hostováních v nižších soutěžích. Až v uplynulé sezoně se v Millwallu stal jasnou jedničkou a za londýnský klub odchytal 33 utkání.

[a href="/clanek-244694-Jako-tym-mame-na-vic-Musime-se-pres-to-rychle-prenest-litoval-kouc-Skotu-po-debaklu-s-Nemeckem.html"][b]Jako tým máme na víc. Musíme se přes to rychle přenést, litoval kouč Skotů po debaklu s Německem