eFotbal

Transfer Ronalda do Chelsea není mrtvý. Boehly se možnosti podepsat legendu nevzdal

Transfer Ronalda do Chelsea není mrtvý. Boehly se možnosti podepsat legendu nevzdal
Transfer Ronalda do Chelsea není mrtvý. Boehly se možnosti podepsat legendu nevzdalFlashscore
V týmu Erika ten Haga pro sedmatřicetiletou portugalskou legendu podle všeho není místo. Další kolo transferové epopeje tak podle všeho proběhne v zimním přestupovém termínu.
Reklama
Reklama

Cristiano Ronaldo zatím podle informací Manchester Evening News nestáhl svou žádost o odchod Manchesteru United. Byť se jeho agentu Jorge Mendesovi nepodařilo v létě nepodařilo najít útočníkovi nové angažmá (spekulovalo se o jednání s Juventusem, Neapolí nebo Sportingem, nabídku měli poslat i arabské kluby), v lednu se odehraje další kolo. A tentokrát by mohla vyjít další spekulace, kterou v létě živili angličtí novináři. A totiž Ronaldo na Stamford Bridge.

Podle řady spekulací má totiž mít o podpis Cristiana Ronalda velký zájem nový americký majitel Chelsea Todd Boehly, který na zrealizování transferu tlačil v létě a byl zablokován tehdejším trenérem Blues Thomasem Tuchelem. Který se proti uskutečnění příchodu portugalského veterána postavil s tím, že by mu Cristiano Ronaldo rozložil kabinu. Kvůli špatným výsledkům na začátku sezóny nicméně byl Tuchel již odvolán a podle anglických novinářů nový kouč Chelsea Graham Potter k “snovému transferu” svého šéfa tak odmítavý není.

Opustí v tak v lednu Cristiano Ronaldo Old Trafford a zakotví v západním Londýně? Podle dostupných informací je Ronaldo připraven přijmout významné snížení své gáže, která má činit 385 tisíc liber týdně a to výměnou za to, aby hrál v týmu, který má nejvyšší ambice v Lize mistrů. Té se mu v Manchesteru nedostává, zatímco Chelsea - byť není největší favorit na ušatý pohár - se do jarního playoff pravděpodobně probojuje.