eFotbal

Trávník o Petrželovi s Kadlecem: Nevím, jestli budu za 10 let takhle běhat. Je přírodní úkaz, jak to zvládají bez úlev

Trávník o Petrželovi s Kadlecem: Nevím, jestli budu za 10 let takhle běhat. Je přírodní úkaz, jak to zvládají bez úlev
Trávník o Petrželovi s Kadlecem: Nevím, jestli budu za 10 let takhle běhat. Je přírodní úkaz, jak to zvládají bez úlevFlashscore
Ostřílený špílmachr Michal Trávník se vrátil do Uherského Hradiště před právě probíhající sezonou a na Slovácku se mu samozřejmě moc líbí, protože je tam doma.
Reklama
Reklama

Osobně si však možná představoval o něco výraznější herní vytížení, než mu náročný hlavní kouč 1. FC Martin Svědík dopřál. V rámci třiceti kol FORTUNA:LIGY se totiž co nevidět devětadvacetiletý středopolař ocitl v základní sestavě pouze třináctkrát.

"Hlavně ten začátek byl super, kdy jsme hráli poháry. V druhé polovině sezony jsem přestal nastupovat v základní sestavě, musel jsem si počkat na svou šanci. Dostal jsem ji v Pardubicích, kde se nám zápas nepodařil," vrátil se k nedávné historii bývalý hráč Jablonce či Kasimpasy, jehož slova vyšla na portálu gol.cz.

Když Hradiště v roce 2015 opouštěl, klub byl nastavený tak, že se hrálo ve středu tabulky, nebo i horší střed. Aktuálně už je to v éře Milana Petržely či Michala Kadlece kapku jinak, o čemž svědčí několik čtvrtých míst za sebou a loňské ovládnutí MOL Cupu...

"Teď se od Slovácka čeká i výhra venku, je to jiné. Je neskutečné, jak ve svém věku hrají Milan Petržela a Michal Kadlec. Je radost se na ně dívat. Nevím, jestli budu za deset let takhle běhat. Je přírodní úkaz, jak to celou sezonu zvládají bez větších úlev. Pro nás ostatní jsou inspirací, nemusí ani nic říkat. Jdou příkladem chováním na hřišti i mimo něj," chválil zkušenější matadory.

A co s ním bude dál? Hostování ze Sparty mu totiž doběhne už za pár týdnů. "Zatím vůbec nevím, jak to bude v další sezoně. Ale většinou se to řeší až ve chvíli, kdy skončí r očník. Ta se teď musí dohrát, pak si na to sedneme a řekneme. Variant je hodně, teď těžko říct. Je zbytečné se v tom hrabat," informoval Trávník, podle nějž by titul slušel právě letenskému "S".

Kafka přišel do Vyškova i kvůli cizincům z Afriky a znalosti francouzštiny. Měli by si ještě více věřit