eFotbal

Tři světoznámé klubové adresy, které si aktuálně brousí zuby na bavorskou hvězdu Gnabryho

Tři světoznámé klubové adresy, které si aktuálně brousí zuby na bavorskou hvězdu Gnabryho
Tři světoznámé klubové adresy, které si aktuálně brousí zuby na bavorskou hvězdu GnabryhoFlashscore
Do Allianz Arény přišel před pěti lety z Werderu Brémy a postupem času se etabloval v jednu z největších ofenzivních hvězdiček Bundesligy. Německý reprezentant byl v posledních sezónách klíčovou postavou Bayernu a zdá se proto nemyslitelné, že by již v létě mohl změnit klubovou příslušnost. Nový kontrakt zatím podepsán nebyl, hráč by chtěl lepší mzdu, ale klub se zdráhá. Povede to k jeho exodu a kam by se mohly jeho kroky ubírat?
Reklama
Reklama
3) Real Madrid

Španělský gigant jej láká skrze bývalého spoluhráče Davida Alabu na lepší plat i novou sportovní výzvu, která by se mu v Madridu naskytla. Šestadvacetiletý hráč by se na této adrese rozhodně neztratil, navíc by v kabině Bílého baletu mohl nahradit tváře, které mají v létě prchnout. Pro další sezónu se totiž údajně nepočítá s přítomností Edena Hazarda a Marca Asensia.

2) Arsenal

Také v Londýně plánují okysličit své ofenzivní síly a není žádným tajemstvím, že právě na Emirates Stadium dojde k výrazným personálním obměnám. Nicolas Pépé by měl klub opustit stejně jako Alexandre Lacazette či Eddie Nketiah. Kouč Mikel Arteta hledá nové tváře do svého týmu, ale dlouhý půst v Lize mistrů nenahrává Gunners do karet. Gnabry by ale mohl slyšet na vazby z minulosti, neboť zde strávil rok v mládežnické akademii.

1) Juventus

Stará dáma je v posledních letech jen stínem sebe sama a dovolila italské konkurenci převzít otěže nad Serii A. Staronový kouč Max Allegri bude chtít učinit pořádný vítr v kabině a změny by měly nastat také v otázce složení ofenzivní řady. Federico Bernardeschi čelí nejisté budoucnost a Juan Cuadrado už také není nejmladší. Podle zpráv portálu sport.es se Bianconeri o Gnabryho intenzivně zajímají a zvažují možnosti, jak je do Turína zlákat.

Rüdiger údajně podepsal smlouvu s Realem. Ten se i nadále snaží zlanařit Mbappého

Zdroj: sport.es