eFotbal

Tři útočné hvězdy, které by díky novým majitelům mohly zamířit na San Siro

Tři útočné hvězdy, které by díky novým majitelům mohly zamířit na San Siro
Tři útočné hvězdy, které by díky novým majitelům mohly zamířit na San SiroFlashscore
V milánském velkoklubu nastává nová dynastie. Blíží se převzetí společností Investcorp a ačkoliv AC v aktuální sezóně bojuje o mistrovský titul, nedá se ignorovat fakt, že jejich útočné síly by potřebovaly rozšířit. Na jaké hráče by se pak mělo nové vedení zaměřit?
Reklama
Reklama
 Sebastién Haller (Ajax)

Mnohými byl již odepisován, jelikož v londýském West Hamu mu pšenka příliš nekvetla, avšak po změně působiště je to již jiná píseň. V aktuální sezóně 27letý útočník Pobřeží slonoviny  prokazuje své kvality. Ve  39 zápasech se mu podařilo vštřelit 33 branek ve všech soutěžích, včetně 11 v osmi zápasech Ligy mistrů.

Ajax je údajně ochoten přijmout za Hallera zhruba 45 milionů eur, což je za hráče hrajícího v takové formě vcelku adekvátní.

CHRISTOPHER NKUNKU (RB LIPSKO)

V tomto případě by se případná akvizice nemusela rodit snadno. Christopher padl do oka liverpoolského, avšak potenciální tučný šek by jej mohl nasměrovat do prosluněné Itálie.

Nkunku je přesně typem hráče, kterého Rossoneri postrádá.  Je kreativní a rozhodný. Dokáže šance vytvářet i zakončovat, zároveň by se mohl i lecco přiuřit i od takových es jakými jsou Ibra a Giroud.

Čtyřiadvacetiletý Francouz prožívá svou nejproduktivěnšjí sezónu, v 31 zápasech Bundesligy vstřelil 17 gólů a přidal 15 asistencí. S klubem uzavřenou smlouvu do roku 2024, tudíž se toto léto zdá jako ideální čas pro potenciální přesun.

Victor Osimhen (Neapol)

Nejmladší a nejdražší. Třiadvacetiletý nigerijský střelec se v italské nejvyšší soutěži ukázal ve skvělém světle.  Ve 23 ligových zápasech vstřelil 12 gólů a přidal čtyři asistence. V Neapoli působí již durhým rokem, tudíž je na italskou půdu skvěle adaptován. Jeho přestup by ale nespadal do kategorie laciných, Neapol by za něj pravděpodobně chtěla 100 milionů liber. Jeho přestup ke konkurenci je tak těžko představitelný, avšak i sohledem na nové majitele, ne nemožný.