eFotbal

Trio střelců podezřelých z možného letního příchodu na Emirates Stadium

Trio střelců podezřelých z možného letního příchodu na Emirates Stadium
Trio střelců podezřelých z možného letního příchodu na Emirates StadiumFlashscore
Několik posledních měsíců se londýnský Arsenal netají zájmem přivést do Londýna nové střelce. Vlahovič v lednu nevyšel, neboť vyslyšel volání Juventusu, klub navíc opustil Aubameyang odcházející do Barcelony. Jednou nohou venku mají být ale i Lacazette a Nketiah, proto má tamní kouč Mikel Arteta značně zamotanou hlavu, koho v létě do své kabiny nalákat. Nejspíše se nebude jednat jen o jedno jméno a variant se nabízí celá řada, ale toto trio je v zahraničních médiích nejčastěji skloňováno.
Reklama
Reklama
3) Gabriel Jesus (Man. City)

Prověřené jméno v Premier League se zajímavým příslibem se neodmítá, o to více, když jej Arteta měl možnost vidět v akci nejen jako soupeře. Citizens mu po definitivním příchodu Haalanda nejspíše dají zelenou k hledání nového chlebodárce a Arsenal nechce čekat, ale začít i jednat. Vedení klubu již oťukávalo jeho dostupnost a možnosti, které se nabízí. Poslední slovo bude mít asi Pep Guardiola, ale s ohledem na slabé herní vytížení v této sezóně by to neměl být problém.

2) Gianluca Scamacca (Sassuolo)

Arsenal dlouhodobě sleduje ofenzivní zboží v italské Serii A. Ideální volbou by mohl být Tammy Abraham, ale jeví se jako nepravděpodobné, že by chtěl narychlo opouštět místečko v AS Řím. Z pohledu financí se ale jeví jako dobrý adept třiadvacetiletá tvář Sassuola. Jeho cenovka se aktuálně pohybuje okolo třiceti milionů eur, v této sezóně se mu střelecky daří a herně je dosti podobný Vlahovičovi, na kterého měli Gunners spadeno.

1) Victor Osimhen (Neapol)

Africký legionář vzbuzující svou kvalitou obdiv po celé Evropě. Mnozí již hlásí do světa, že dávno přerostl Neapol a přišla chvíle na novou výzvu. Fanoušci Arsenalu by jej přivítali s otevřenou náručí a na sociálních sítích se vyjadřují kladně k možnosti jej získat. Problém by ale mohl nastat v otázce jeho ceny, neboť pod Vesuvem si jeho schopností cení na více jak 100 milionů eur. Pozadu údajně není ani Manchester United, který by si jej uměl také představit ve svém rudém dresu.

Zdroj: thehardtackle.com