eFotbal

Trojlístek hráčů Fenerbahce čeká disciplinární řízení za potyčky s fanoušky Trabzonsporu

Trojlístek hráčů Fenerbahce čeká disciplinární řízení za potyčky s fanoušky Trabzonsporu
Trojlístek hráčů Fenerbahce čeká disciplinární řízení za potyčky s fanoušky TrabzonsporuFlashscore
Tři fotbalisty Fenerbahce čeká disciplinární řízení kvůli potyčkám s fanoušky Trabzonsporu, kteří 17. března na trávníku napadli hráče istanbulského klubu slavící vítězství 3:2. Oznámila to dnes Turecká fotbalová federace.
Reklama
Reklama

Tresty hrozí nigerijskému reprezentantovi Brightu Osayi-Samuelovi, nizozemskému obránci Jaydenu Oosterwoldeovi a Irfanu Canu Egribayatovi. K disciplinární komisi jsou předvoláni také dva funkcionáři Fenerbahce a asistent trenéra Trabzonsporu Egemen Korkmaz

Osayi-Samuel podle videozáznamu udeřil jednoho z příznivců, který vběhl na hřiště se zakrytou tváří. Oosterwolde fanouška kopl.

HAALAND? JAKO HRÁČ ZE TŘETÍ LIGY. HVĚZDNÝ KANONÝR TO PO ŠLÁGRU PREMIER LEAGUE SCHYTAL OD LEGENDY UNITED

Turecká policie zadržela po skandálním závěru ligového zápasu 13 fanoušků Trabzonsporu, z nichž pět umístila do vazby. Generální sekretář Trabzonsporu Kemal Ertürk v minulém týdnu označil jejich zadržení za nespravedlivé a vyzval k urychlenému propuštění příznivců.

Incident odsoudili turečtí funkcionáři a politici i šéf světové federace FIFA Gianni Infantino. Zástupci Fenerbahce oznámili, že budou zvažovat stažení týmu z nejvyšší soutěže. Na úterý 2. dubna kvůli tomu svolali mimořádnou valnou hromadu. Fenerbahce je v ligové tabulce na druhém místě o dva body za Galatasarayem.

Foto: Fenerbahçe SK