eFotbal

Trojlístek jmen, který je skloňován ve spojitosti s letním příchodem na Camp Nou

Trojlístek jmen, který je skloňován ve spojitosti s letním příchodem na Camp Nou
Trojlístek jmen, který je skloňován ve spojitosti s letním příchodem na Camp NouFlashscore
Apetit Barcelony na přestupovém trhu po vybřednutí z největšího finančního marastu začíná pozvolně narůstat. Poté, co v zimě přivedla Ferrana Torrese a Pierra-Emericka Aubameyanga má už nyní vytipovanou trojici hvězd, která by ji pomohla vrátit se na trajektorii, ve které by Barca hrála o nejprestižnější trofeje.
Reklama
Reklama

Tři jména, dvě velmi silné vazby na Chelsea. A to především v defenzivním segmentu hry, na který se Katalánci budou v zimním přestupovém období podle všeho zaměřovat. Barcelona podle všeho je v "pole position" na podpis obránce Chelsea Andrease Christensena. O toho má mít po konci jeho kontraktu na Stamford Bridge zájem i Bayern Mnichov, podle informací  novináře Fabrizia Romana má k podpisu Dána v tuto chvíli mnohem blíž než Bavoři právě Barca.

Christensen by se podle spekulací na Nou Campu mohl potkávat s Aurelianem Tchouamenim, o kterého má mít zájem též - vedle Manchesteru United nebo Realu Madrid - i výše zmíněná Chelsea. Defenzivní záložník Monaca má být podle španělského deníku Sport transferu do Katalánska nakloněn, Barcelona si podle informací španělských novinářů nicméně chce vyjednat slevu u Monaca, které za Tchouameniho požaduje minimálně 60 milionů eur.

Třetím do party budoucí Barcelony má být podle Gazetty della Sport záložník AC Milán Franck Kessie. Tomu na konci sezóny končí smlouva a přesto, že mu AC Milán nabídl novou a na jeho podpis úpěnlivě čekají třeba i na Tottenhamu, Barcelona má mít v očích box-to-box hvězdy z Pobřeží slonoviny zvláštní apel. Podle italského listu jsou obě strany před podpisem předběžné dohody která by Kessiemu zajistila týdenní příjem zhruba ve výši 130 tisíc eur.

Zdroj: tribalfootball.com