eFotbal

Trpišovský už rozebral Ferencváros: Hodně rotují, mají spoustu reprezentantů, jsou silní hlavně na ofenzivních postech

Trpišovský už rozebral Ferencváros: Hodně rotují, mají spoustu reprezentantů, jsou silní hlavně na ofenzivních postech
Trpišovský už rozebral Ferencváros: Hodně rotují, mají spoustu reprezentantů, jsou silní hlavně na ofenzivních postechFlashscore
Třiatřicetinásobný šampion maďarské NBI Ferencváros Budapešť, jehož součástí je mimochodem slovenský reprezentant Róbert Mak, sice ovládl všechny tři letní přípravné zápasy s Legií Varšava, Ludogorcem Razrad i Dunajskou Stredou a jako vítěz odešel také ze čtyř zápasů v prvním i druhém předkole Ligy mistrů, nicméně vstup do nejvyšší domácí soutěže nezvládl.
Reklama
Reklama

Třiadvacetinásobný držitel Maďarského poháru totiž na domácí půdě nestačil na celek Kisvárda, který si z Groupama Arény pro necelých 24 tisíc diváků odvezl těsnou výhru 2:1.

Jindřich Trpišovský ovšem zelenobílý celek, který dokázal loni přes všechny předkola postoupit až do skupinové fáze, ovšem mimořádně respektuje už jen za nabízenou fotbalovost...

"Je to hodně fotbalový tým s velice širokým kádrem, nikdo jim neodešel a přišly tři velké posily na ofenzivní posty. Vládnou maďarské lize. Loni hráli základní skupinu Ligy mistrů a potvrdili to ve druhém předkole proti Vilniusu, kde byli jednoznačně lepší a druhý zápas si dokonce myslím, že dohrávali na údržbu," citoval web slavia.cz slova šéfa sešívané lavičky.

V Budapešti sice nově vládne rakouský trenér Peter Stöger, který už šéfoval např. Austrii Vídeň, Kolínu nad Rýnem nebo Borussii Dortmund, nicméně nedávno úspěšný kádr, který stejně jako Slavia dosáhl mistrovského hattricku, se příliš nezměnil.

"Mají velkou kvalitu, je to stejný tým, co loni postoupil do základní skupiny. Hodně rotují, mají spoustu reprezentantů. Je to tým, který je silný hlavně na ofenzivních postech," uzavřel na slavia.cz Trpišovský.

Kačaraba? Někteří lidé k němu byli skeptičtí, on je momentálně pro Slavii stoperem číslo jedna...

Zdroj: slavia.cz