eFotbal

U Botiče zdaleka nekončí jen Vacek. Vršovicím mávají i Le Giang a další 4 hráči. Granečný pak na testech neuspěl

U Botiče zdaleka nekončí jen Vacek. Vršovicím mávají i Le Giang a další 4 hráči. Granečný pak na testech neuspěl
U Botiče zdaleka nekončí jen Vacek. Vršovicím mávají i Le Giang a další 4 hráči. Granečný pak na testech neuspělFlashscore
V Ďolíčku těsně před odletem do Antalye přes Istanbul zužovali kádr a před desetidenním herním soustředěním v Turecku se zúžil kádr o osm hráče do pole a jednoho brankáře.
Reklama
Reklama

I tak však na palubě bude ve středu velmi početná výprava v podobě rekordního počtu 26 hráčů, z nichž budou tři strážci svatyně.

A kdo všechno už se nebude účastnit tří přípravných soubojů proti Levski Sofia, Gabala FK a Wolfsbergeru, který bude pro klokany generálkou na jarní start Fortuna:ligy?

Lukáš Hůlka a Antonín Křapka chybí ze zdravotních důvodů. Prvně jmenovaný rehabilituje po operaci kolene a druhý si nedávno přivodil svalové zranění a na turecké půdě by nemohl trénovat v plné zátěži.

Brankářský čtyřlístek opustil Patrik Le Giang, jemuž u Botiče vyprší v červnu kontrakt a od vršovického vedení dostal svolení hledat si jiné angažmá.

Velezkušený středopolař Kamil Vacek do přípravy vůbec nenastoupil a také on dostal od managementu zelenou k odchodu.

Z útočníků vypadli Michael Ugwu a Pavel Osmančík, pro které se bude hledat vhodné hostování s větším herním vytížením.

Do nominace se nepodařilo vklínit ani dvojici Denis Vala a Radek Lehovec. Oba se zatím budou připravovat se zelenobílým béčkem.

A kádr opustil také Denis Granečný, jenž byl v metropoli na testech z Baníku Ostrava, kam se také vrací a zřejmě tak bude zapůjčen jinde.

Aktuální soupiska Bohemians Praha 1905:

Brankáři: Hugo Jan Bačkovský, Marek Kouba, Roman Valeš.

Obránci: David Bartek, Jiří Bederka, Martin Dostál, Dominik Hašek, Adam Kadlec, Daniel Köstl, Daniel Krch, Martin Nový, Jan Vondra.

Záložníci: Michal Beran, Jakub Fulnek, Petr Hronek, Josef Jindřišek, Jan Kovařík, Roman Květ, Daniel Mareček, Evgenii Nazarov, Vojtěch Novák.

Útočníci: Jan Chramosta, Ibrahim Keita, Matěj Koubek, Tomáš Necid, David Puškáč.

Omlazená Dukla chtěla změnit prostředí. V jakém složení se odebrala na kemp do Písku?

Zdroj: bohemians.cz