eFotbal

Upíše Karviná svého oblíbeného špílmachra natrvalo? Budínského ona představa láká

Upíše Karviná svého oblíbeného špílmachra natrvalo? Budínského ona představa láká
Upíše Karviná svého oblíbeného špílmachra natrvalo? Budínského ona představa lákáFlashscore
Karviná si ve F:NL dokráčela po elitní status i díky službám jednatřicetiletého středopolaře Lukáše Budínského, jenž už tak zažil třetí postup do první ligy.
Reklama
Reklama

Poprvé to okusil v sezoně 2012/2013 v barvách Bohemians Praha 1905 a podruhé v ročníku 2015/2016, kdy prožíval svou první karvinskou misi.

Jednatřicetiletý kreativní záložník stále patří Baníku Ostrava a v zelenobílém prostředí je pouze zapůjčen. Nicméně na své oblíbené klubové adrese by mohl pokračovat také v nadcházejícím soutěžním období 2023/2024.

"Z mé strany zájem je. Užijeme si pár dní oslavy a pak se uvidí. Teď bezprostředně po utkání to asi nebudu řešit, bavit se ale určitě budeme. Lákadlo to je, liga je liga. Pořád je odskočená od druhé ligy, jak z pohledu mediálního, tak i soupeřů," uvedl po těsném skalpu Třince autor čtyř přesných zásahů.

Pokračování není jisté ani v případě třiačtyřicetiletého hlavního trenéra Tomáše Hejduška. Byť má zájem připravit mužstvo i na nejvyšší soutěž, se sportovním vedením ještě pevně domluven není.

Pakliže by se nepodařilo do ligy probojovat Příbrami, Karviná by se mohla pokusit i o nejlepšího kanonýra F:NL Tomáše Wágnera, který by si ještě šanci v nejvyšším patře tuzemského fotbalu zasloužil. A právě s Budínským si během svých karvinských dnů náramně rozuměl.

Slavia představila letní posilu č. 1. Má velice dobré krytí míče a v lize možná vůbec nejlepší hru zády k brance