eFotbal

Ústecký Jarolím: Naši hráči se musí učit, vyzrát. Myslím ale, že jsme na správné cestě

Ústecký Jarolím: Naši hráči se musí učit, vyzrát. Myslím ale, že jsme na správné cestě
Ústecký Jarolím: Naši hráči se musí učit, vyzrát. Myslím ale, že jsme na správné cestěFlashscore
Druholigové Ústí nad Labem sehrálo v sezoně 2021/2022 pět soutěžních zápasů, s tím, že dosud jediným přemožitelem byla Vysočina Jihlava, jež dokázala vyloupit domácí stánek Army těsným rozdílem 2:1.
Reklama
Reklama

Dvaačtyřicetiletý kouč David Jarolím, jenž vede severočeskou značku od letošního ledna, ví, že na ovládnutí FNL a případný postup výše to nevypadá, nicméně pobyt ve špice by nereálný být nemusel...

"Máme mladý tým, chceme hrát náročný fotbal, v pohybu, vytvářet si šance a pak je to o zakončení. Až na Líšeň jsme vždy dali gól. Chceme, aby náš fotbal bavil. Měli jsme slibné akce, pro lidi dobré. Naši hráči se musí učit, vyzrát. Myslím ale, že jsme na správné cestě," přednesl v interview pro idnes.cz mladší syn boleslavského stratéga Karla Jarolíma.

Tři dvacetileté posily si zatím pochvaluje. "Ladislav Krobot se do toho postupně dostává, ale nebudu ho přechvalovat. Potřebujeme, aby přidržel balon a pomohl v soubojích, neměli jsme typického útočníka. Má potenciál. Nigérijec Marvis Ogiomade nám pomáhá. Stejně tak Francouz Wassim Mechmache. Proti Prostějovu hrál poprvé od začátku a věděl si rady. Do mezihry je to důležitý článek, nebojí se hrát, chce balon. A na to, jakou má postavu, uhrává i souboje," přidal na idnes.cz spolupracovník Jaromíra Blažka.

Kouč, jehož tým postoupil ve čtvrtek v domácím poháru přes Velké Hamry a v neděli přiveze svůj tým na stadion Viktorie Žižkov, navíc ještě na Nigerijce z minulého soutěžního ročníku. Žádost už je podaná, ale trenér nedokáže odhadnout, kdy dorazí a v jakém to bude stavu...

Dukla po odchodu Kinského do Slavie nemusí hledat mimo Julisku a může sáhnout do svých zdrojů...

Zdroj: idnes.cz