eFotbal

Uvolněného Trávníka sepsul i kapitán sparťanské rezervy Vácha: Kecat a "smát se" můžeš u šaten na chodbě

Uvolněného Trávníka sepsul i kapitán sparťanské rezervy Vácha: Kecat a "smát se" můžeš u šaten na chodbě
Uvolněného Trávníka sepsul i kapitán sparťanské rezervy Vácha: Kecat a "smát se" můžeš u šaten na chodběFlashscore
V posledním derby slavných pražských "S" mezi naštvanými letenskými fanoušky rezonovalo i pozápasové chování šestadvacetiletého náhradníka Michala Trávníka, jenž se dostal do hry zhruba po hodině hry, když na ploše vystřídal jmenovce Sáčka.
Reklama
Reklama

Příznivce aktuálně třetího týmu tabulky rozezlila skutečnost, že byl exjablonecký špílmachr s minulostí ve Slovácku po další vysoké prohře 0:3 v družném a usměvavém rozhovoru se soupeřem Tomášem Holešem.

Svěřenec Pavla Vrby to následně schytal i na sociálních sítích a nic na tom nezměnila ani skutečnost, že se se současnou sešívanou hvězdou velmi dobře zná během společných dnů na jablonecké Střelnici.

Proti dotyčnému chování byl i kapitán sparťanské rezervy Lukáš Vácha, jehož souboru byla už podruhé za sebou předčasně ukončena sezona ČFL.

K veselému "vykecávání" se zástupcem rivala se vyjádřil následovně. "Trenér Rada by ho zapálil vidět to. Uznat a respektovat, podat ruku a jít, kecat a "smát se" můžeš u šaten na chodbě," napsal na Twitteru exreprezentant.

Trávníkova dvouletá mise na Letné se i tak zdá být sečtena a to i přesto, že má v metropoli kontrakt ještě na příští soutěžní ročník. Střední záložník ve Spartě nepřesvědčil (v této ligové sezoně figuroval v základu pouze čtyřikrát a za Spartu neskóroval ani v jednom z devětapadesáti soutěžních startů!) a stejně jako jeho bývalí kolegové ze severu Čech Matěj Hanousek a David Lischka pravděpodobně půjdou v létě o dům dál.

Dvě defenzivní součástky Slovanu, o které by se mohla za pár týdnů pokusit česká spička?

Zdroj: Twitter Lukáše Váchy