eFotbal

V Anglii je někdy složité najít si klub. Tu mě nikdo nezná, libuje si s týmem ze Serie B trénující Wilshere

V Anglii je někdy složité najít si klub. Tu mě nikdo nezná, libuje si s týmem ze Serie B trénující Wilshere
V Anglii je někdy složité najít si klub. Tu mě nikdo nezná, libuje si s týmem ze Serie B trénující WilshereFlashscore
Jack Wilshere (29) byl svého času považován za obrovský talent. Jeho kariéru ovšem přibrzdila série nepříjemných zranění.
Reklama
Reklama

I kvůli nim už dávno nepatří Arsenalu a v poslední době často převlékal trikoty, když si zahrál jak za West Ham United, tak za Bournemouth, s nímž hrál dokonce Championship.

Ani v něm však od léta nepokračuje a stále je volným hráčem. Když se mohl odebrat mimo ostrovy, jeho přesun mu zhatil brexit...

Záložník, jenž si ještě na Emirates Stadium pamatuje Tomáše Rosického, se totiž začal připravovat s druholigovým italským klubem Como, který je doma na stadionu Giuseppe Sinigaglii pro více než 13 tisíc diváků.

Rozšířit jeho řady ovšem dvojnásobný vítěz FA Cupu oficiálně nemůže, neboť účastníci Serie B na své soupisky nemohou umísťovat hráče, kteří nepochází z Evropské unie.

"Je dobré být v novém prostředí. V Anglii je někdy složité najít si klub. Tu mě nikdo nezná. Mohu tu ukázat svoje kvality a dostat se do dobré formy," objasnil svůj krok na Apeninský poloostrov bývalý hráč Boltonu Wanderers, jímž jako náctiletý prošel před více než dekádou.

Podcast: Ronaldo v United, Arsenal na dně. Poškodili rozhodčí Chelsea?