eFotbal

V Boleslavi opravdu něco není v pořádku. S rozpočtem, kádrem a financemi měla hrát třetí či čtvrtý flek...

V Boleslavi opravdu něco není v pořádku. S rozpočtem, kádrem a financemi měla hrát třetí či čtvrtý flek...
V Boleslavi opravdu něco není v pořádku. S rozpočtem, kádrem a financemi měla hrát třetí či čtvrtý flek...Flashscore
Mladá Boleslav zakončila základní část Fortuna:ligy na sedmé pozici, s tím, že na účast v první šestce ji nakonec chyběly jen dva body.
Reklama
Reklama

Pro tak ambiciózní mužstvo, které má v kádru hned několik známých a prověřených ikon, musí jít o zklamání a do skupiny o titul nepřivedl středočeský soubor ani nový trenér a nástupce Karla Jarolíma Pavel Hoftych.

Pokud by Matějovský a spol. dostali na lopatky Plzeň, v TOP 6 by byli, ale nestalo se. "Zachytil jsem, že Viktorka Plzeň v Mladé Boleslavi nejen vyhrála, jak to umí, ale předvedla i hezký fotbal. Já si nemyslím, že hrála něco jiného, že se v posledním kole zmátožila. Pod trenérskou dvojicí Michalem Bílkem a Pavlem Horváthem předvádí to, co jí vyhovuje. Sedla jí celá sezona, není důvod něco měnit, hrát jinak. Proč? Nadstavba je matematika, už žádná zkrácená soutěž, ale vysloveně pohárové zápasy, kde se hned ukáže, komu utkání vyjde. Sází se na to, co se osvědčilo," napsal ve svém komentáři pro aktualne.cz bývalý reprezentační stoper Milan Fukal.

Tým, který má na soupisce také Škodu, Skaláka či Suchého, tak bude figurovat jen v prostřední skupině o umístění a čeká ho dvojzápas s Dynamem České Budějovice. "Od Boleslavi jsem očekával, že se bude soupeři víc vzpírat, nic takového tam ovšem nebylo. Ukázalo se, že něco opravdu není v pořádku. S rozpočtem, kádrem a finančními možnostmi měla hrát třetí či čtvrtý flek," uzavřel na aktualne.cz expert, který svého času strávil šest let v bundeslize.

Skláři s Tijanim a bez Tijaniho? To je velký rozdíl. S lídrem, jenž patří Slavii, jsou Teplice klidnější a jistější

Zdroj: aktualne.cz