eFotbal

V budoucnu už asi v Edenu nedosáhnou na takové hráče jako dřív, a tím se to trošku srovnává...

V budoucnu už asi v Edenu nedosáhnou na takové hráče jako dřív, a tím se to trošku srovnává...
V budoucnu už asi v Edenu nedosáhnou na takové hráče jako dřív, a tím se to trošku srovnává...Flashscore
Bývalý trenér Lechu Poznaň či Pogonu Szczecin Bohumil Páník čeká v právě probíhajícím ligovém ročníku 2021/2022 velmi vyrovnanou bitvu o primát.
Reklama
Reklama

"Teď se píše, že vedení Slavie dává nějaké limity na nákupy hráčů, což značí, že v budoucnu už asi nedosáhnou na takové hráče jako dřív, a tím se to trošku srovnává," citoval web ČT Sport moravského odborníka.

V nově nastavených finančních limitech na vršovickém Sinobo Stadium vidí někdejší vůdce Baníku, Zlína i Sigmy šanci pro další konkurenty, jimiž jsou Sparta a Viktoria Plzeň...

"Sparta nedělala nákupy za tak velké peníze a nedávala hráčům až tak neomezené platy, to já pak dávám do roviny i s tou výkonností. Když někdo má ferrari, tak ho s vytuněnou škodovkou těžko porazíte. Je to určitě vyrovnání sil a povzbuzení pro celou Spartu od hráčů až po realizační tým, že jdou správnou cestou," přidal na serveru ceskatelevize.cz pětašedesátiletý odborník, jenž po letošním konci na zlínské Letné čeká na příští angažmá.

"Slavia i Sparta to budou mít kvůli pohárům proti Plzni náročnější, ale když jim hráči vydrží zdraví a bude se jim dařit, tak jim naopak poháry můžou pomoci zvednout výkonnost," zakončil na ceskatelevize.cz držitel dvou tuzemských trofejí z roku 2017.

Ščasný: Vrba patří na lavičku Sparty, po dlouhé době je to trenér podle mého gusta. Dnes je klub výborně zajištěný

Zdroj: ceskatelevize.cz